Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beylikdüzü Ruyam ve Sariseker duo deneyimi

8 Ara 2018
61
86
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhaba, geçen hafta Rüyam ve Sariseker arkadaşı ile duo deneyimim oldu. Rüyayı zaten biliyodum hep çok ilgili idi ama Sariseker birleşince ortaya fena bir manzara çıkıyor. 1 saat boyunca tüm ilgileri bende idi, telefonlarına asla bakmadılar. Duo deneyiminden beklediğiniz bir çok şeyi bıkabilirsiniz. Selamlar

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
460
490
Paylaşım için teşekkürler.

Rüyam'ın duosunu tatmış biri olarak yazılanlara aynen katılıyorum. Sarışekeri de merak ettim :)

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba, geçen hafta Rüyam ve Sariseker arkadaşı ile duo deneyimim oldu. Rüyayı zaten biliyodum hep çok ilgili idi ama Sariseker birleşince ortaya fena bir manzara çıkıyor. 1 saat boyunca tüm ilgileri bende idi, telefonlarına asla bakmadılar. Duo deneyiminden beklediğiniz bir çok şeyi bıkabilirsiniz. Selamlar

Duo ayrı bi zevktir hele bu zevki tenin uyduğu bireyle yapınca daha müthiş partnerimin öpüşürken dudaklarından aldığım sıcaklık ve suyu olayı dahada alevlendiriyor yaşadığımız güzel dakikalar için tşk ederiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar