Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme beylikdüzü rüyam deneyimi

chaplin Çevrimdışı
20 Kas 2017
60
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
yaklaşık bir ay önce falan rüyam hanım ile görüşme şansına eriştik. yazı biraz geç oldu çünkü uzun zamandır yazmıyorum foruma nedense.görüşmeyi planlamamıştım. yolu beylikdüzüne düşünce bir kaçamak yapmak istedi canım.akşam üzeri yazıp sordum rüya hanıma, önce refarans sordu ve iyi bi refarans verince sağolsun o akşam görümeyi kabul etti.yer marmara parka yakın,gittiğimde forumdan asude hanımda yanındaydı.rüyamı zaten herkes fazlasıyla anlatmış,daha başka ne ekleyebilirim bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim yaşadığım en iyi oral deneyimiydi.ben kısa kestirmek zorunda kaldım yoksa hemen boşalacaktım.pek oral meraklısı değildim ama bu deneyimi bir aydır unutamıyorum.ayrıca iyi öpüşüyor ve yatakta gayet aktif.sırtıma attığı çiziklerden dolayı 2 gün atlet ile dolaştım evde.fiyat makul seviyede.güzel bir görüşmeydi

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
yaklaşık bir ay önce falan rüyam hanım ile görüşme şansına eriştik. yazı biraz geç oldu çünkü uzun zamandır yazmıyorum foruma nedense.görüşmeyi planlamamıştım. yolu beylikdüzüne düşünce bir kaçamak yapmak istedi canım.akşam üzeri yazıp sordum rüya hanıma, önce refarans sordu ve iyi bi refarans verince sağolsun o akşam görümeyi kabul etti.yer marmara parka yakın,gittiğimde forumdan asude hanımda yanındaydı.rüyamı zaten herkes fazlasıyla anlatmış,daha başka ne ekleyebilirim bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim yaşadığım en iyi oral deneyimiydi.ben kısa kestirmek zorunda kaldım yoksa hemen boşalacaktım.pek oral meraklısı değildim ama bu deneyimi bir aydır unutamıyorum.ayrıca iyi öpüşüyor ve yatakta gayet aktif.sırtıma attığı çiziklerden dolayı 2 gün atlet ile dolaştım evde.fiyat makul seviyede.güzel bir görüşmeydi
Teşekkür ederim Canim değerli yorumun için

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar