Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha önce forumdaki onaylı bayanlardandı.(yaprak)
Geçen gece yine ziyaret ettim. Yaprak hanımın fiziği çok iyi. İlgili alakası güzel. Bence kesinlikle gidilip görülmesi gerekenlerden. Tek eksisi cim cif yapmıyor.
Seans siniri var mi??
Kendi yerinde mi ziyaret ettiniz?
Yabanci incall yaparken otel ucreti dahil mi oluyor yoksa yine odayi biz mi tutuyoruzDoğru yazmışsın atlamışım, deplasmana gitmek en büyük endişem, ortam, güven vs. Bu yüzden hiç yerli tecrübem olmadı, hep yabancı incall.
Sibel bilgin ile arkadaş veya komşularmı
Evet komşular
Artık orası senin enerjine kalmışOzaman birine ziyaret edip öbürüne geçilir...
Ortak bi grupta da buluşabiliriz canım kapı kapı yormayalım seni
Beyinszi
Yapmışlığımız vardır yine yapabilirz neden olmasın Beyinszi
Ben de hasret hanim ile sibel hanim arsinda kaldim ama ozel bir nedenden dolayi hasret hanimi tercih edecektim ama suan sartlar degisti komsular ve arkadaslar )) denemeye deger
Ortak payda sevgili Sibel Bilgin olmak kaydıyla farklı kombin önerilerim olabilir o bölge neler barındırıyor bir bilsenŞimdi aklimi celdiniz Sibel Hanim, bir yandan Hasret bir yandan siz, aranizda kaldim...
Ortak payda sevgili Sibel Bilgin olmak kaydıyla farklı kombin önerilerim olabilir o bölge neler barındırıyor bir bilsenŞimdi aklimi celdiniz Sibel Hanim, bir yandan Hasret bir yandan siz, aranizda kaldim...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!