- 11 Ocak 2025
- 15
- 74
İsim (Name): Ecem
Yaş (Age) : 25
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Beylikdüzü
Boy (length): 1.65
Kilo (Weight): 52
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 75
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 80
Göz Rengi (Eye Color) : Ela
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Kucakdansı (Lap Dance), GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Group Sex
Yasaklarım (my bans): DFK (Deep french kissing), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), Dominasyon - Sahibelik
Hakkımda (About Me): Merhaba ben ecem spor yapan bakımlı hoş kokan bir bayanım. Görüşmelerimi genelde beylikdüzünde ki evimde bazen de şişli de önerdiğim otel de yapıyorum. İncall ve outcall görüşmeler yapıyorum. Kaba ve saygısız beyler uzak dursun . Amacımız kaliteli ve hoş vakit geçirmek anadolu yakasına sadece 3 saat ve üzeri görüşmeler için geliyorum. Ağız bakımıma önem veriyorum aynı şekilde karşı taraftanda bekliyorum
Selam merhaba yazanlara kesinlikle cevap vermiyorum kendinizi yaş kilo boy olarak tanıtan kaç saat görüşmek istediğini ve ne zaman görüşme talebi olduğunu belirten kişilere sadece dönüş yapmaktayım …!!!!!
WHATSAPP NUMARAM +491633766066
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Yaş (Age) : 25
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Beylikdüzü
Boy (length): 1.65
Kilo (Weight): 52
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 75
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 80
Göz Rengi (Eye Color) : Ela
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Kucakdansı (Lap Dance), GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Group Sex
Yasaklarım (my bans): DFK (Deep french kissing), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), Dominasyon - Sahibelik
Hakkımda (About Me): Merhaba ben ecem spor yapan bakımlı hoş kokan bir bayanım. Görüşmelerimi genelde beylikdüzünde ki evimde bazen de şişli de önerdiğim otel de yapıyorum. İncall ve outcall görüşmeler yapıyorum. Kaba ve saygısız beyler uzak dursun . Amacımız kaliteli ve hoş vakit geçirmek anadolu yakasına sadece 3 saat ve üzeri görüşmeler için geliyorum. Ağız bakımıma önem veriyorum aynı şekilde karşı taraftanda bekliyorum
Selam merhaba yazanlara kesinlikle cevap vermiyorum kendinizi yaş kilo boy olarak tanıtan kaç saat görüşmek istediğini ve ne zaman görüşme talebi olduğunu belirten kişilere sadece dönüş yapmaktayım …!!!!!
WHATSAPP NUMARAM +491633766066
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
ECEM | Referanslarım
Görüşme yaptığım müşterilerimin açtığı referanslara buradan ulaşabilirsiniz.
www.forumzamparalar01.xyz
Ekli dosyalar
-
1F414F22-585B-409E-96BC-CC8D981B841B.jpeg61.2 KB · Görüntüleme: 2,103
-
15A7B649-D92A-4D79-BA1A-9F3B8DD52741.jpeg67.3 KB · Görüntüleme: 2,036
-
199F365C-DE90-4BDC-9F3E-900BB8F74DF4.jpeg82.3 KB · Görüntüleme: 2,019
-
DF4F53F9-132C-4521-B48C-BCAF637D8043.jpeg73.4 KB · Görüntüleme: 2,032
-
E476217C-9EB7-4B65-979C-EC6741236E97.jpeg65.4 KB · Görüntüleme: 2,054