Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beyler ben ne yaşadım

sinope

Normal Üye
1 Eyl 2020
5
42
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daisy hanım ile görüşme gerçekleştireli uzun zaman oldu. Kendisi ile iletişime geçmek zordu fakat geçtikten sonraki güven duygusu ise çok farklıydı. Konuşarak iletişime geçmesi ise bambaşka bir boyut. Özel anlara gelirsek; Canlar! Böyle bir ilgi alaka kendini özel hissetme özel dokunuşlar gizemli masaj ve musmutlu bir son. Kendisine bu yaşattıkları ve inceliği için çok çok teşekkür ediyorum.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Daisy hanım ile görüşme gerçekleştireli uzun zaman oldu. Kendisi ile iletişime geçmek zordu fakat geçtikten sonraki güven duygusu ise çok farklıydı. Konuşarak iletişime geçmesi ise bambaşka bir boyut. Özel anlara gelirsek; Canlar! Böyle bir ilgi alaka kendini özel hissetme özel dokunuşlar gizemli masaj ve musmutlu bir son. Kendisine bu yaşattıkları ve inceliği için çok çok teşekkür ediyorum.
Sevgili sinope; seninle tanışmak güzeldi. İletişime sabahları kolayım aslında. Zaman ayırıp hoş bir paylaşım yapmışsın, teşekkür ediyorum.
🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar