Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beyaz Gece

fenomen_ex Çevrimdışı
4 Kas 2020
72
208
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli Zamparalar 😊,

Göğsüme dayadı güzel başını
Sandım vücuduma doldu o mehtap. Gözlerimden akan sevinç yaşını
Eritti ağzından içtiğim şarap...

Halit Fahri’nin Beyaz Gece adlı bu güzel şiirinin dörtlüğü geldi aklıma bir anda güzelliği ile baş döndüren @elif özbek i dün tanıdığımda, kendisi gerçekten benim için keşfedilmemiş bir cevher niteliğinde oldu.Hanımefendi kişiliği, misafirperverliği ve gönül zenginliğiyle çok değerli birini tanımış olmanın memnuniyeti içerisindeyim.👌Geçirdiğimiz her dakika neşeli ve heyecan doluydu, bu güzel zaman dilimine beni ortak etmesi dolayısıyla kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum.✌️

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
790
905
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir mutlu edilmiş insan paylaşımı daha. Elif Hnmın standardı artık 👍
Tebrikler... nice birlikteliklere 🙂

Not : Tek eleştirim şiire olur, walla anlamadım ne diyor 😂😂

fenomen_ex Çevrimdışı
4 Kas 2020
72
208
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerlendirme için teşekkürler. 😀 Notunuza gelecek olursam geçirilen güzel zaman dilimi içerisinde oluşan hissiyatın cümlelere dökülmesi olarak ufak bir izahatım olabilir.Uzunca da yazarım da , şiir tahlili yaparak sıkmayalım zampara arkadaşlarımı😀. Artık kim ne anladıysa diyelim 😀, selamlar

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
143
253
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Belirttiğiniz gibi Elif ile geçen zaman gerçekten mutlu ediyor insanı.

Eliften gelecek olan fotoğraflı cevap için konuyu takipteyim ;)

fenomen_ex Çevrimdışı
4 Kas 2020
72
208
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Belirttiğiniz gibi Elif ile geçen zaman gerçekten mutlu ediyor insanı.

Eliften gelecek olan fotoğraflı cevap için konuyu takipteyim ;)

Hakkında ki referanslara bakmadan kendisiyle görüşme yaptım , herkes gider mersine ben giderim tersine 😀, şimdi bi bakayım dedim referanslara , gözüm kapalı hedefi 12 den vurduğumu anladım, kendimi de tebrik ediyorum bu anlamda artık olgunlaşmaya başlamış tercihlerim😀

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
143
253
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hakkında ki referanslara bakmadan kendisiyle görüşme yaptım , herkes gider mersine ben giderim tersine 😀, şimdi bi bakayım dedim referanslara , gözüm kapalı hedefi 12 den vurduğumu anladım, kendimi de tebrik ediyorum bu anlamda artık olgunlaşmaya başlamış tercihlerim😀

Ben de tam tersine neredeyse tüm referansları okuyarak kendisi ile görüşmeye karar vermiştim. Gayet şanslı bir şekilde çok iyi denk getirmişsiniz(y)

Kendisine ayrılırken bir sözüm olmuştu. Kendisinin hatırlaması zor ama ağzımdan bir defa çıktığı için tutmam gerek ;) İstanbula döndüğüm de ayarlayabilirsem tekrar görüşmeyi düşünüyorum.:giggle:

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
683
558
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
şiirsel paylaşım için teşekkürler. Elif gerçekten hem güzelliği hem de kişilği ile özel biri

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
697
5,508
Değerli Zamparalar 😊,

Halit Fahri’nin Beyaz Gece adlı bu güzel şiirinin dörtlüğü geldi aklıma bir anda güzelliği ile baş döndüren @elif özbek i dün tanıdığımda, kendisi gerçekten benim için keşfedilmemiş bir cevher niteliğinde oldu.Hanımefendi kişiliği, misafirperverliği ve gönül zenginliğiyle çok değerli birini tanımış olmanın memnuniyeti içerisindeyim.👌Geçirdiğimiz her dakika neşeli ve heyecan doluydu, bu güzel zaman dilimine beni ortak etmesi dolayısıyla kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum.✌

"...Halit Fahri’nin Beyaz Gece adlı bu güzel şiirinin dörtlüğü geldi aklıma bir anda güzelliği ile baş döndüren @elif özbek i dün tanıdığımda, kendisi gerçekten benim için keşfedilmemiş bir cevher niteliğinde oldu...."

Çok güzel yazmışsın, çok tesekkur ederim.

IMG-20201105-WA0003.jpg

santa

Normal Üye
10 Haz 2021
3
3
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli Zamparalar 😊,

Halit Fahri’nin Beyaz Gece adlı bu güzel şiirinin dörtlüğü geldi aklıma bir anda güzelliği ile baş döndüren @elif özbek i dün tanıdığımda, kendisi gerçekten benim için keşfedilmemiş bir cevher niteliğinde oldu.Hanımefendi kişiliği, misafirperverliği ve gönül zenginliğiyle çok değerli birini tanımış olmanın memnuniyeti içerisindeyim.👌Geçirdiğimiz her dakika neşeli ve heyecan doluydu, bu güzel zaman dilimine beni ortak etmesi dolayısıyla kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum.✌
teşekkürler bu güzel paylaşım için

Gentlemann Çevrimdışı

Gentlemann

Normal Üye
21 Tem 2019
24
14
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Muhteşem bir güzellik. Elif hanım herzamanki gibi asil ve çok güzelsiniz.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar