Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beyaz çikolata 🙃

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
80
195
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar
Biraz geç oldu ama fıstık Eda ile 10 Mart salı günü güzel bi görüşme Eda ettik:))
Kendisini uzun süredir takip ediyordum daha önce program yapmak istemiştim fakat denk getirememiştik normalde sabahları spora gidiyordu ama dizindeki problemden dolayı (tekrar geçmiş olsun ) spora gitmediği için sabahın 8 inde mesaj attım dönüş yaptı ufak bi sohbet ve referans konusu için kendimi hatırlattıktan sonra ( tatlı meselesi 😅) görüşme isteğimi kabul etti ve saat 11 için randevuyu kapıp koyuldum yola
Öncelikle evi çok rahat bulunacak bir yerde İzmit'ten gitmeme rağmen hiç zorlanmadım evine vardığımda istemiş olduğum jartiyerli kostüm ile beni karşıladı görünce baya heyecanlandıran cinsten bı güzellikti sonra elinden güzel bı kahve içtim tanışıp sohbet ettik oldukça güldük ve odaya geçip ilk performansı gerçekleştirdik mükemmel oralıyla aklımı aldı 🙈
Daha sonra banyo salon ve oda üçgeninde 2 defa daha birliktelik yaşadık çok güzel bir 2 saat geçirdim 😚
Eda çok tatlı, çok renkli, çok zerafetli ve sempatik bir hatun her şeyiyle memnun kaldığım bir görüşme oldu insanın her konuda kafası rahat bir şekilde gidip görüşebileceği bir hatun iyiki tanıdım 🤗

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
80
195
Cinsiyetiniz nedir?
Fıstıklı beyaz çikileta gibi yemişsin Eda hanımı üstadım , keyfinize sağlık ne diyelim onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine 😋
O pürüzsüz teni hem gözlere şenlik oldu hemide fıstıklı + ballı lezzetiyle tadına doyulmaz anlar yaşattı 😋

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar
Biraz geç oldu ama fıstık Eda ile 10 Mart salı günü güzel bi görüşme Eda ettik:))
Kendisini uzun süredir takip ediyordum daha önce program yapmak istemiştim fakat denk getirememiştik normalde sabahları spora gidiyordu ama dizindeki problemden dolayı (tekrar geçmiş olsun ) spora gitmediği için sabahın 8 inde mesaj attım dönüş yaptı ufak bi sohbet ve referans konusu için kendimi hatırlattıktan sonra ( tatlı meselesi 😅) görüşme isteğimi kabul etti ve saat 11 için randevuyu kapıp koyuldum yola
Öncelikle evi çok rahat bulunacak bir yerde İzmit'ten gitmeme rağmen hiç zorlanmadım evine vardığımda istemiş olduğum jartiyerli kostüm ile beni karşıladı görünce baya heyecanlandıran cinsten bı güzellikti sonra elinden güzel bı kahve içtim tanışıp sohbet ettik oldukça güldük ve odaya geçip ilk performansı gerçekleştirdik mükemmel oralıyla aklımı aldı 🙈
Daha sonra banyo salon ve oda üçgeninde 2 defa daha birliktelik yaşadık çok güzel bir 2 saat geçirdim 😚
Eda çok tatlı, çok renkli, çok zerafetli ve sempatik bir hatun her şeyiyle memnun kaldığım bir görüşme oldu insanın her konuda kafası rahat bir şekilde gidip görüşebileceği bir hatun iyiki tanıdım 🤗
Ahh ne tatlı sözler bunlar 😘😘 Tanıştığıma çok memnun oldum canım , seninle vakit o kadar çabuk geçti ki anlamadım. Herşey için teşekkür ederim 😍😍😍

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
80
195
Cinsiyetiniz nedir?
Ahh ne tatlı sözler bunlar 😘😘 Tanıştığıma çok memnun oldum canım , seninle vakit o kadar çabuk geçti ki anlamadım. Herşey için teşekkür ederim 😍😍😍
Keşke vaktim daha çok olsaydı da daha çok kalsaydım, bi dahakine telafi ederiz artık 😚
Ben teşekkür ederim beybi 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar