Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Benim Penceremden Arzu

ohmgitsfero

Normal Üye
8 Ocak 2023
10
41
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi çok hoşgörülü birisi. Onunla vakit geçirdiğim için çok şanslı hissediyorum kendimi. En kısa zamanda tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum. Meşhur aynayı ben de gördüm bu arada. Fotoğraflardan daha çok güzel, daha çok çekici duruyor. Herkes bunu söylediğine göre bu artık kesinleşmiş bir şey. Herkese tavsiye ederim. Bir fotoğrafçı tutması şart 😅 Ben kendisine birkaç fotoğraf çektim ama bir hatadan ötürü atamıyorum. Admin belki sonradan düzenleyebilir.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Kendisi çok hoşgörülü birisi. Onunla vakit geçirdiğim için çok şanslı hissediyorum kendimi. En kısa zamanda tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum. Meşhur aynayı ben de gördüm bu arada. Fotoğraflardan daha çok güzel, daha çok çekici duruyor. Herkes bunu söylediğine göre bu artık kesinleşmiş bir şey. Herkese tavsiye ederim. Bir fotoğrafçı tutması şart 😅 Ben kendisine birkaç fotoğraf çektim ama bir hatadan ötürü atamıyorum. Admin belki sonradan düzenleyebilir.
Tatlım yakışıklım referansin icin cok tesekkur ederim çektiğin harika fotoğraflarım için ayrıca teşekkür ederim sayende harika saatler geçirdim Seni tanıdığıma çok ama çok memnun oldum yeniden görüşüp sevişmek dileğiyle her şey gönlünce olsun çok öpüyorum seni😘😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
referans için teşekürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Biz teşekkür ederiz😚

Ali Can İstanbul Çevrimdışı
1 Tem 2023
24
18
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar