Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Benim Hobilerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
özge06 Çevrimdışı
9 Eyl 2010
114
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ben Yıllardir kibrit kutusu koleksiyonu yaparim.
simdiye kadar 400'e yakin kibrit kutusu var.degisik degisik ama.ev seklinde sigara kutusu,ilac kutusu seklinde:)
Ozellikle yurt dısındada degisik kibritler oluyor ama en orijinalleri icki firmalari cikartiyor:)
Yurt dısına giden arkadaslara ozellikle tembih ediyorum bakın guzel kibritleri cantanıza koyuyorsunuz sonra bana veriyorsunuz:)

özge06 Çevrimdışı
9 Eyl 2010
114
1
Cinsiyetiniz nedir?
Diger bir hobim ise deniz ve nehir tasindan bebek yapmaya uygun taslardan bildiginiz biblolar karakterler(kırmızı baslıklı kız,yogurtcu,kabadayı,redkid ve daltonlar,mafia babası,bahcıvan,sihirbaz,fredcakmaktas ve arkadaslari,aşcı,taraftar,koylu kadın,tum dunyanın ulusal kıyafetleriyle ve turkiyedeki yoresel kıyafetlerini) meydana getirmek en buyuk hobim:)

özge06 Çevrimdışı
9 Eyl 2010
114
1
Cinsiyetiniz nedir?
Zamanında TRT2 de bir program izlemistim.O yetenekli sahis cok guzel ahsaptan oyle boyle degil tam bir sanat eseri buyuk maket gemiler yapiyordu.
Adamın bir cumlesi cok hosuma gitmisti.Bu zamanda (ki bu zaman yaklasik 10yıl onceydi) herkesin 1 degil en az 3 tane ugrasi olmali diyordu.ve de cok guzel demisti.Ben kendi adıma bebekleri yaparken onlarla ugrasırken bedensel olarak evet yoruyor ama zihinsel olarak herseyden arındıgımı hissediyorum.Sonundada icime sinen guzel bir bebek cıktıgında ve nekadarda guzel olmus diye bir cumle duyunca tum dunyalar benim oluyor:)

21 Kas 2010
46
0
Cinsiyetiniz nedir?
Ben de bar ve restoran kibritlerine ek olarak "beer mat" (bira altlığı) topluyorum gittiğim yerlerden.

RAVEN Çevrimdışı
28 Tem 2010
219
0
Cinsiyetiniz nedir?
iaido var.bi tür samuray sporu.hayali bir rakibe karşı kılıç varyasyonları yapıyosun.hayatımda bu kadar konsantre olduğumu hatırlamıyorum.araştırın deneyin.hak vereceksiniz..

sixthelement

Normal Üye
23 May 2009
2
0
Cinsiyetiniz nedir?
Ben Yıllardir kibrit kutusu koleksiyonu yaparim.
simdiye kadar 400'e yakin kibrit kutusu var.degisik degisik ama.ev seklinde sigara kutusu,ilac kutusu seklinde:)
Ozellikle yurt dısındada degisik kibritler oluyor ama en orijinalleri icki firmalari cikartiyor:)
Yurt dısına giden arkadaslara ozellikle tembih ediyorum bakın guzel kibritleri cantanıza koyuyorsunuz sonra bana veriyorsunuz:)

Ah özge, seninle bir görüşemedik ki... Evet 2 gündür ektiğin ve bugün o üzgün surat mesajını attığın kişi benim. Ben yurt dışına çok fazla seyahat eden biriyim ve bilseydim sana ne kibritler getirirdim.

angelman06 Çevrimdışı
20 Kas 2009
76
0
Cinsiyetiniz nedir?
Merhba özge hanım sizinle görüşmek istiyorum bilgilerinizi ve şartlarınızı bildiriseniz sevinirim

özge06 Çevrimdışı
9 Eyl 2010
114
1
Cinsiyetiniz nedir?
GÜZEL HOBİLER ÖZGECİM SÖZÜNÜDE UNUTMA :p BENiM KARGOM GELMEDİ ARTIK BU YIL BEKLİYORUM
ayyy ben onu unuttummmm:)
sana bir horon ekibi yollayacaktim.
cok ozur dilerim cok cok cok.
affet nolur.

özge06 Çevrimdışı
9 Eyl 2010
114
1
Cinsiyetiniz nedir?
Ah özge, seninle bir görüşemedik ki... Evet 2 gündür ektiğin ve bugün o üzgün surat mesajını attığın kişi benim. Ben yurt dışına çok fazla seyahat eden biriyim ve bilseydim sana ne kibritler getirirdim.
hadi ya.dunya kucuk bak burdada karsilasmisiz:)
yuzsuzluk yapiyim azicik:)

Pharm

Normal Üye
22 May 2011
10
0
Cinsiyetiniz nedir?
Tebrik ederim koleksiyon hobisi gerçekten ciddi emek isteyen bi hobi benim bi koleksiyon hobim yok sanırım :D hayvanlar(kedi köpek kuş sürüngen..)Discus balığı,doğa sporları fotoğraf müzik şarap diye gidiyo baya böle :D

NoMorePain Çevrimdışı
6 Eyl 2010
41
3
Cinsiyetiniz nedir?
Dalış, amatör balık avi ve aikido hobilerim arasında :)

IWAS Çevrimdışı
7 Eki 2010
80
1
Cinsiyetiniz nedir?
Hatunlardan dayak yemek, barlarda kazık yemek ve her hafta sektirmeden yaptığım trafik cezası yemek, standart hobilerim arasında. :D:D
Şakası bir yana dalış yapmayı yıllardır istiyorum ama üşengeçlikten gidemedim bir türlü. Balık tutmak ise tam bir hastalık zaten...

bossy

Normal Üye
5 Eyl 2010
28
0
Cinsiyetiniz nedir?
ireyado , sultana boşu banada dolusunu yollarmısın dostum.en buyuk hobimdir dolu içki şişesini boş hale getirmek..

4 Mar 2012
39
0
Cinsiyetiniz nedir?
Başlığı canlandırmış olayım biraz. :)

Yüzmeyi çok severim ve zamanında profesyonellik seviyesinde yapmaya çalıştığım, Milli takım seviyelerine yükselmek gibi hedeflerimin son anlarda yatması sonucu spor yapma olayını bıraktım ve fiziksel açıdan da tabii ki ödün verdim bırakınca artık bir şeye benzemedik tabi. :D

Bunlar dışında futbol seyretmek hoşuma gider. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım. Başka başka aklıma gelen, değişik bir şey söyleyeyim. Elektronik ve Bilgisayar alanlarına meraklıyımdır ve Matematiği çok severim. Aklıma gelirse yazarım yine. :)

camier

Normal Üye
7 Nis 2012
7
0
Cinsiyetiniz nedir?
iletişim kurduğum herkesten ufak da olsa bir eşya alıp odamda bulundurduğum sandık gibi bir şeyin içinde saklıyorum. hobi denirse adına...

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar