- 6 Haz 2018
- 6,115
- 8,067
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sevişmeyi biliyoruz diye poz vermeyi de biliriz sanıyorlar ama yine olmamış değil mi?
Beniiiiiiii, Türk poz vericilerine emanet edin! Kursa neyim yollayın! TEŞEKKÜRLER.
Ekli dosyayı görüntüle 65562
Bence güzel yaniSevişmeyi biliyoruz diye poz vermeyi de biliriz sanıyorlar ama yine olmamış değil mi?
Beniiiiiiii, Türk poz vericilerine emanet edin! Kursa neyim yollayın! TEŞEKKÜRLER.
Sana bakmaya gelip ilk yazının senin olması tesadüf mü yoksa evren işaret mi yolladı.
Sevişmeyi biliyoruz diye poz vermeyi de biliriz sanıyorlar ama yine olmamış değil mi?
Kaplan dedikleri bumuymuş ?Sevişmeyi biliyoruz diye poz vermeyi de biliriz sanıyorlar ama yine olmamış değil mi?
Olmamış hali boysa olmuş hâlini düşünemiyorumSevişmeyi biliyoruz diye poz vermeyi de biliriz sanıyorlar ama yine olmamış değil mi?
Hangauret oluyor hatta olmuşSevişmeyi biliyoruz diye poz vermeyi de biliriz sanıyorlar ama yine olmamış değil mi?
Salla gitsin be @AylinAylin her türlü seviyorum seni yürüyen kütüphane
Tanışmayı isteyipte bir türlü fırsat yaratamadığım efsane her halinle güzelsinSevişmeyi biliyoruz diye poz vermeyi de biliriz sanıyorlar ama yine olmamış değil mi?
Ekli dosyayı görüntüle 65593
Oluyor oluyor git gide daha iyi pozlar çıkıyor devamını bekliyoruz güzellikSevişmeyi biliyoruz diye poz vermeyi de biliriz sanıyorlar ama yine olmamış değil mi?
Olmamış diyen taş kesilir ama
Beyin nöronlarım şuan şu şekilde sıraya dizilmiş ekrana bakıyo
Nefes kesici gerçekten
Sana bakmaya gelip ilk yazının senin olması tesadüf mü yoksa evren işaret mi yolladı.
Valla öyle direk aklıma geldin nedense, gerçekten uzun zaman oldu
Biliyorsun hem senin hemde benim için en iyi zamanı bekliyorum, ikimizinde kafası rahat olsunOlabilir, neden olmasın. Haber verememedim, çekindim ama yakında buluşacağız bence.
Yakıyorsun yine güzelliğinle buraları süpersiniz
Kaplan dedikleri bumuymuş ?
Olmamış hali boysa olmuş hâlini düşünemiyorum
Olmamışmı? Aklımı aldın baby
Hangauret oluyor hatta olmuş
Bence gayet güzel olmuş. Doğal, olduğun gibi gösteren bir fotoğraf. Ben bu tarz çekimleri profesyonel olanlara tercih ediyorum.
Çorapları eşitlememiş olman ise sanki dikkatimizi ölçmek için ufak bir detay olmuş
@AylinAylin hanım bu fotoğrafı gördükten sonra Anadolu yakasından Şişliye koşarak gidecek insanlar tanıyorum Ben ben
Her halinle harikasın maşallah diyelim.....
Hem seksi hem sempatik bir foto.
Tıpkı senin gibi güzelim
Tanışmayı isteyipte bir türlü fırsat yaratamadığım efsane her halinle güzelsin
Kursa gerek yok güzellik harikasın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!