Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bende Meltem fanı oldum..

Alpi1907 Çevrimdışı
21 Ara 2020
122
242
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu sıcağı sıcağına yazılmış bi referanstır.. Öle ki @MELTEM hanımın kokusunu hala hissedebiliyorum..
Klasikleşmiş şekilde evinden konumundan vs bahsetmeye gerek yoktur heralde.. kadıköyün en sevdiğim yerinde..
Yalnız evdeki o loft tasarıma hayran olmamak elde değil gerçekten..👌👍
Meltem hanımın kendisini ve ilgisini tarif etmek güç.. O kadar dilim dönmez malesef.. ama şu an yanından ayrılalı yarım saatti gectigi halde ayaklarımı titretrigini söyleyebilirim.. bu belki fikir verir🤩
Kendisinin fanlarindanim artık.. kabul ettiği sürece her daim o latin kalçaları öpmek için misafiri olucam (kalçalardan bahsetmeden olmazdı diye araya sıkıştırıp cümle içinde kullandım😂😂☺)
Meltem hanıma bikez daha teşekkür ederim.. tekrar görüşcez.. hep görüşcez..
Müdavim fan mod on😉

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu sıcağı sıcağına yazılmış bi referanstır.. Öle ki @MELTEM hanımın kokusunu hala hissedebiliyorum..
Klasikleşmiş şekilde evinden konumundan vs bahsetmeye gerek yoktur heralde.. kadıköyün en sevdiğim yerinde..
Meltem hanımın kendisini ve ilgisini tarif etmek güç.. O kadar dilim dönmez malesef.. ama şu an yanından ayrılalı yarım saatti gectigi halde ayaklarımı titretrigini söyleyebilirim.. bu belki fikir verir🤩
Kendisinin fanlarindanim artık.. kabul ettiği sürece her daim o latin kalçaları öpmek için misafiri olucam (kalçalardan bahsetmeden olmazdı diye araya sıkıştırıp cümle içinde kullandım😂😂☺)
Müdavim fan mod on😉
paylaşim icin teşekkürler

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,477
1,972
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...Sevişmenize sağlık!..

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
792
694
Meltem hanım ile aynı yatağı paylaşınca hiç bir şey eskisi gibi olmuyor. :)
Paylaşım için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,016
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler, fan club a da hoşgeldiniz... 🙋‍♂️

Alpacino90 Çevrimdışı
1 Şub 2022
97
128
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler, @MELTEM bağımlılık yapar tenini kokusunu bir kere tattın mı artık vazgeçemezsin. İlgisi ve sohbeti de mükemmel

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026
Müdavim fan mod on😉
Paylaşım için çok teşekkür ederim canım 😊 seni tanıdığıma çok memnun oldum her zaman beklerim 😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar