Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bende kampanya yok Nefertiti

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Whatsapp tan bu gün gelen mesajlardan rahatsız oldum
bende böyle kampanya hizmeti asla yok benim sayfamı incelemeden Whatsapp durumumu okumadan asla
iletişime geçmeyin engeliyorum hakkımda daha fazla izledim edinmeniz için X adresimden yazıları okuyup
izlenim edinebilirsiniz. ayriyeten öpüşmüyorum, sevişmiyorum beğenmezsem kahve ikram edip gönderiyorum

Woolf

Normal Üye
17 Eyl 2024
10
5
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Prensip sahibi olan kadınlara rastlamak gerçekten mümkünmüş. Tarzınız ve tercihleriniz gerçekten saygı duyulası cinsten. X hesabınıza bir göz attım kendi değerinizin farkında olmanız ve karşı tarafada değerini fark ettirme çabanız takdire şayan nitelikte. Kahve içmek ümidiyle ..

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Prensip sahibi olan kadınlara rastlamak gerçekten mümkünmüş. Tarzınız ve tercihleriniz gerçekten saygı duyulası cinsten. X hesabınıza bir göz attım kendi değerinizin farkında olmanız ve karşı tarafada değerini fark ettirme çabanız takdire şayan nitelikte. Kahve içmek ümidiyle ..
doğru frekanstan yayın yaptığımın kantısınız 😁🥰 Sevgili WOOLF BEY Bayım sizle kahve içmek isterim
anlaşılmak ihtiyacımız olan tek şey belki de şunu demeliyim ki aslında sevişmeyen öpüşmeyen bir karı değilim
Ten uyumu benim için önemli uyum yakaladığım zaman ben kedi oluyorum. gibi gibi heyecanlandım sanırım 😘

Woolf

Normal Üye
17 Eyl 2024
10
5
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
doğru frekanstan yayın yaptığımın kantısınız 😁🥰 Sevgili WOOLF BEY Bayım sizle kahve içmek isterim
anlaşılmak ihtiyacımız olan tek şey belki de şunu demeliyim ki aslında sevişmeyen öpüşmeyen bir karı değilim
Ten uyumu benim için önemli uyum yakaladığım zaman ben kedi oluyorum. gibi gibi heyecanlandım sanırım 😘
Kahve sözümü aldım :) karşılıklı anlayış olunca çözülmeyen bir denklem olmayacağının da cevabınıda almış sayıyorum 💯😘 Hafızamda büyük bir yer edinmenize sebep oldunuz teşekkürlerimi sunuyorum.

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kahve sözümü aldım :) karşılıklı anlayış olunca çözülmeyen bir denklem olmayacağının da cevabınıda almış sayıyorum 💯😘 Hafızamda büyük bir yer edinmenize sebep oldunuz teşekkürlerimi sunuyorum.
denklem (y) bi sinerji aldım sizden sevgili Bayım denkleme denk düştüğümüze mutlu oldum saygılar.😘😘💋

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
207
408
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tabii bir de sapyoseksüel olduğunuz gerçeği var, bu nedenle kültürsüz ve zekası düşük olan beylerle görüşmediğinizi de eklemek lazım...

Sektör öyle bir hal aldı ki; korkarım bir gün baba adı "c" ile başlayanlarla görüşmüyorum diyen partnerler çıkarsa şaşırmayacağım.

Hassasmantar Çevrimdışı
5 Ocak 2017
146
198
Cinsiyetiniz nedir?
Tabii bir de sapyoseksüel olduğunuz gerçeği var, bu nedenle kültürsüz ve zekası düşük olan beylerle görüşmediğinizi de eklemek lazım...

Sektör öyle bir hal aldı ki; korkarım bir gün baba adı "c" ile başlayanlarla görüşmüyorum diyen partnerler çıkarsa şaşırmayacağım.

Tabiiki ama sapyhroseksüell,iğe eş zamanlı olarak yazarken hiç bir türkçe kuralınada riayet etmeyeceğziki hanımefendi ile denkleşebilelim. typo filan it's a must yani.

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
207
408
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tabiiki ama sapyhroseksüell,iğe eş zamanlı olarak yazarken hiç bir türkçe kuralınada riayet etmeyeceğziki hanımefendi ile denkleşebilelim. typo filan it's a must yani.
Efendim biz kimiz ki, imla ve yazım kurallarına dikkat edebilelim. Ben 40 senede bağlaç olan de ve ki'yi ayrı yazmayı zor öğrendim, hatta konuşurken bile zorlanıyorum acaba bu ismin hali miydi, ilgi eki miydi, bağlaç mıydı ona göre vurgu ve tonlama yapmaya çalışıyorum da, onu bile yapamıyorum.

Yaşam çok zorlaştı forumdaşım çok...Biz partner görüşmelerine stres atalım, ten tene değsin feromonlar coşsun diye giderken artık aman çok nitelikli ve donanımlı olalım, eksiksiz olalım diyerek stresten kortizol salgılar hale geldik... Bundan böyle partner görüşmesine giderken koltuğumun altına Salome kitabı sıkıştırıp öyle gideceğim artık, sapyoseksüel erkek istendiğinde, buyrun efendim siz bir nevi Salome iseniz, ben de size diz çökmüş Nietszche ya da ugrunda mektupları afiyetle yediğiniz Rilke'yim, hangisini isterseniz onu seçin diyeceğim...

26 Eyl 2011
71
46
Cinsiyetiniz nedir?
Hatırlıyor musun fikret abi birgün tapınakta tandır yapın demiştin de herkes sana gülmüştü😆 ( kutsal damacan)

7 Haz 2024
58
87
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Efendim biz kimiz ki, imla ve yazım kurallarına dikkat edebilelim. Ben 40 senede bağlaç olan de ve ki'yi ayrı yazmayı zor öğrendim, hatta konuşurken bile zorlanıyorum acaba bu ismin hali miydi, ilgi eki miydi, bağlaç mıydı ona göre vurgu ve tonlama yapmaya çalışıyorum da, onu bile yapamıyorum.

Yaşam çok zorlaştı forumdaşım çok...Biz partner görüşmelerine stres atalım, ten tene değsin feromonlar coşsun diye giderken artık aman çok nitelikli ve donanımlı olalım, eksiksiz olalım diyerek stresten kortizol salgılar hale geldik... Bundan böyle partner görüşmesine giderken koltuğumun altına Salome kitabı sıkıştırıp öyle gideceğim artık, sapyoseksüel erkek istendiğinde, buyrun efendim siz bir nevi Salome iseniz, ben de size diz çökmüş Nietszche ya da ugrunda mektupları afiyetle yediğiniz Rilke'yim, hangisini isterseniz onu seçin diyeceğim...
Hocam, sesli güldürdün beni, varol. Aradığım cevap buydu tam olarak. :)

22 May 2024
73
46
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
'' karı'' kelimesini okuyunca iş bitti.. sapyo.. mapyo gitti.. direk kenar mahalle modu açıldı... :)) baybayy

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

“Senin kaderin bir sineklik olmak değildir.”​

Zerdüşt’ der çoğu zaman kendimizi sineklik zannetmedik mi?
çoğu insan hatasına bile ama ile savunma yapmıyor mu?
“Şair İsmet Özel'in dediği gibi ''İkna edilmişlerle yola çıkılmaz. Yola, inanmışlarla çıkılır.''
kişiselleştirmeden her şeye bakıp anlamaya çalıştığımızda nokta ,vilgül, bla bla gibi gibi
ayağımıza takılıp düşmemize sebep olan ilk basamak yüzünden aşağı kadar inmemize yardımcı
olan basamakları suçlayamayız.
çünkü onlara biz çarptık.
ilk izlenim bir yere kadar taşır sonrası sürece bağlı olan zamanla oluşacak
her şeyi bir anda görmek dokunmak istemedik mi?
tanıdığım veya tanımadığım herkes için diyorum bak...
benim kaderim bir sineklik olmak değil.
yorumlayan düşünerek cevaplayan herkese saygılar.
🥰

Eyt'li Çevrimdışı
3 Tem 2024
158
407
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizinle iletişim kurarken hep eror vermeye devam edeceğiz galiba,
Ezoterik ve Okulistik düşünce yapısında olanlar neden hep böyle anlasilmamak üzerine cümleler kuruyor acaba...

shıeld Çevrimdışı
16 Şub 2022
67
64
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Farklı kriterlere sahip olmanızı anlıyorum ve bu çok güzel. Çoğu insanın bunu garipsemesi normal; ben de son bir yılda demiseksüel olduğumu keşfettim. Bu bir hastalık değil, kişilikle ilgili. Herkesle sevişemiyor insan. Konuyla pek ilgisi yok ama bunu paylaşmak istedim.

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sizinle iletişim kurarken hep eror vermeye devam edeceğiz galiba,
Ezoterik ve Okulistik düşünce yapısında olanlar neden hep böyle anlasilmamak üzerine cümleler kuruyor acaba...
merhaba...
birilerine bir şeyleri anlatmaya çalışmak,
kendinize anlattıklarınızı hatırlatmaktan başka bir işe yaramaz diye
yazmıştım bir zaman.
anlayanların ulaşabileceği bir yere ne zaman koyduk ki kendimizi..!?
herkes anlasın diye diye boy göstermek alışkanlığımız haline gelmiştir.
herkes anlasın diye değil biri için biri olmak lazım bence.
yorumunuz için Teşekkürler.🥰

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Farklı kriterlere sahip olmanızı anlıyorum ve bu çok güzel. Çoğu insanın bunu garipsemesi normal; ben de son bir yılda demiseksüel olduğumu keşfettim. Bu bir hastalık değil, kişilikle ilgili. Herkesle sevişemiyor insan. Konuyla pek ilgisi yok ama bunu paylaşmak istedim.
Merhaba...
Ten uyumu önem li;
sevişemiyorsak birbirimizi ihtiyaç meselesi haline getirmemek lazım diye diye dangur dangur yazıyorum
size katılıyorum bayım.🥰

Woolf

Normal Üye
17 Eyl 2024
10
5
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
De yi da yı bırakın jargon da kullanılan karı kelimesini vs.. :) siz hiç bedenlerinizden önce beyinlerinizi seviştirdiniz mi arkadaşlar :)) ayrıntılara takılıp bütünü kaçırmak mı niyetiniz? Küçük adımlar büyük değişimler getirir kolaylıklar diliyorum :)

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
De yi da yı bırakın jargon da kullanılan karı kelimesini vs.. :) siz hiç bedenlerinizden önce beyinlerinizi seviştirdiniz mi arkadaşlar :)) ayrıntılara takılıp bütünü kaçırmak mı niyetiniz? Küçük adımlar büyük değişimler getirir kolaylıklar diliyorum :)

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
😘🥰 kendimizedir sınırlarımız bir başkasına karşı üstünlük ve haklı çıkma çabamız;

1 Eyl 2022
58
41
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bende böyle kampanya hizmeti asla yok benim sayfamı incelemeden Whatsapp durumumu okumadan asla
iletişime geçmeyin engeliyorum hakkımda daha fazla izledim edinmeniz için X adresimden yazıları okuyup
izlenim edinebilirsiniz. ayriyeten öpüşmüyorum, sevişmiyorum beğenmezsem kahve ikram edip gönderiyorum
farklı bi renk farklı bi bakış açısı kattınız :)

1 Tem 2021
86
60
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
😘🥰 kendimizedir sınırlarımız bir başkasına karşı üstünlük ve haklı çıkma çabamız;
Sınırlarımız, yalnızca kendimize dönük bir yapı değil, başkasıyla olan varoluşsal bir gerilimin tezahürüdür. Üstünlük ya da haklılık arayışı, bireyin kendi hakikatini başkasının gölgesinde tanımlama çabasıdır; bu sınırlar, öz ile öteki arasında sürekli yeniden yazılan ve her iki varlığı da şekillendiren bir karşılaşmadır. Kendimize ait olan, başkasıyla kurduğumuz ilişkide çözülür ve yeniden kurulur.

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sınırlarımız, yalnızca kendimize dönük bir yapı değil, başkasıyla olan varoluşsal bir gerilimin tezahürüdür. Üstünlük ya da haklılık arayışı, bireyin kendi hakikatini başkasının gölgesinde tanımlama çabasıdır; bu sınırlar, öz ile öteki arasında sürekli yeniden yazılan ve her iki varlığı da şekillendiren bir karşılaşmadır. Kendimize ait olan, başkasıyla kurduğumuz ilişkide çözülür ve yeniden kurulur.
merhaba..
ekleyebileceğim bir şey var mı diye düşündüm;
Ve yok Katılmaktayım özümseyerek okunduğunda faydalı herkesin okumaları ümidiyle Sevgiler.(y)

aanp381 Çevrimdışı
11 Eyl 2024
68
40
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Doğru Bir karar ozman sizinle görüşmek için baya dikkatli olmamız lazım çok seçici sizin belli görüşmek dileğiyle

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
287
252
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben durup dururken yapılan bütün sevişmelere karşıyım. daha geçen gün bir arkadaşla bunun münakaşasını yaptım. büroda oturuyorum, bir bayan arkadaş geldi. daha gelmesiyle “hadi, çok acil işim var, bir yere yetişeceğim, çabucak sevişelim de ben gideyim” dedi. ben de “durup dururken olur mu güzelim” dedim. baktım ikna olmuyor, lanet olsun dedim, öyle yalandan bir seviştik gitti...

Saldıray abimiz, sevgi ve saygılarımla...

24 Tem 2022
148
148
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vallahi son derece zeki bir kadınsın onu farkettim bu arada yazdıklarına herkes saygı duymalı nasıl diyim çok farklı bir auran var @Nefertiti ☺️

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Cinsel ilişki sonrası kadınların sürekli konuşma istekleri tatmin olamadıklarından değil, orgazm olduklarındandır.
dönüp şeyinizi uyumayin dinleyin

Lorem ipsum Çevrimdışı
12 Şub 2022
245
581
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazılan postları okudum, durdum… Döndüm başa bir daha okudum ve sonra bir daha…
Anlamadığımdan değil tekrar okuma döngüsüne girmem, her okuduğumda anladığım anlam değişti ve bir önceki anlamın artık bir anlamı kalmadı.
Büyük bir kısır döngünün eşğinde gibiydim ve hatta belki dip kavramının hiçbir anlam ifade etmediği bir çukurun başında durdum öylece. Tut ki herşeyi anladım tut ki çukura düştüm, ama tut ki çukura düşmeyeyim çünkü düşersem çıkmak için toplanmam gerekecek.

Başa döndüm bir daha okumak için ve bir önceki anlamlı olan herşey bir kez daha yitirdi anlamını.

Bak ne geldi aklıma, yahu ben rakı içmedim kaç zamandır. Kaç zamandır memleketi de kurtarmadım.

Vaziyet önemli, durum vahim ama allahtan rakı soğuk.

Gideyim iki dakka memleketi kurtarayım öyle geleyim ya da gelmeyeyim.

BUgünde bize ayrılan sürenin sonuna gelmişiz bile, siz beni beklemeyin ben size yetişirim.🍻

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yazılan postları okudum, durdum… Döndüm başa bir daha okudum ve sonra bir daha…
Anlamadığımdan değil tekrar okuma döngüsüne girmem, her okuduğumda anladığım anlam değişti ve bir önceki anlamın artık bir anlamı kalmadı.
Büyük bir kısır döngünün eşğinde gibiydim ve hatta belki dip kavramının hiçbir anlam ifade etmediği bir çukurun başında durdum öylece. Tut ki herşeyi anladım tut ki çukura düştüm, ama tut ki çukura düşmeyeyim çünkü düşersem çıkmak için toplanmam gerekecek.

Başa döndüm bir daha okumak için ve bir önceki anlamlı olan herşey bir kez daha yitirdi anlamını.

Bak ne geldi aklıma, yahu ben rakı içmedim kaç zamandır. Kaç zamandır memleketi de kurtarmadım.

Vaziyet önemli, durum vahim ama allahtan rakı soğuk.

Gideyim iki dakka memleketi kurtarayım öyle geleyim ya da gelmeyeyim.

BUgünde bize ayrılan sürenin sonuna gelmişiz bile, siz beni beklemeyin ben size yetişirim.🍻
merhaba göz attım gibi oldu fakat bir kaç defa okuyacağım yorumunuzu güzel bişey sanırım.

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
merhaba göz attım gibi oldu fakat bir kaç defa okuyacağım yorumunuzu güzel bişey sanırım.
okudum durdum, tekrar okudum yine durdum, haksız sayılmazsınız bazen bir şeyi defalarca okumak lazım anlamaktan öte hissetmek için bir kaç sayfa yazabilirim şu an durdurdum kendimi defalarca okuyup anlamaya çalışmak güzel.. Teşekkürler yorum için.

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Avlu süpürüp
karı da unutur
süpürge işte

Lorem ipsum Çevrimdışı
12 Şub 2022
245
581
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
okudum durdum, tekrar okudum yine durdum, haksız sayılmazsınız bazen bir şeyi defalarca okumak lazım anlamaktan öte hissetmek için bir kaç sayfa yazabilirim şu an durdurdum kendimi defalarca okuyup anlamaya çalışmak güzel.. Teşekkürler yorum için.
Belkide o kadar çok anlam biriktiriyoruz ki bir yerlere yükleyebilmek için, her okuduğumuzda anlam değişikliği yapmamız bundandır. Anlam üretiyoruz durmadan hayatı yaşanabilir kılmak adına.

Anlamı olmayanlar yitip giderken uçsuz bucaksızlığın sonsuzluğunda elinde anlamı olanlar harcayacak yer bulamıyor. Tam bir kaos tam bir belirsizlik durumu, oysa böyle bir garantiyle gelmedik dünyaya.

Herşeyin anlamlı olması gerektiği bilgisi kimse tarafından üflenmedi kulağımıza, demekki içgüdüsel bir ihtiyacın alengirli durumlarda belirmesi sonucu sağa sola bakınıp biraz anlam bulabilmenin telaşını yaşıyoruz kim bilir.

Komşuya gitsem "yaşanacak belirsiz bir hayatım için bir fincan anlam var mı, ben de hiç kalmamış" desem muhtemelen en anlamsız ifadesiyle bakarak kapıyı yüzüme çarpar. Çarşı-pazar zaten bu işin dışında…

Gidip bir yerlerden anlam bulmalı en iyisi…

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Uç böcek, uç böcek diyorum uçuyorlar.

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
homo erectus olduğunuzu düşünün.
ateşi bulmak için uğraşıyorsunuz.
sürtünme kuvvetiyle.

Lorem ipsum Çevrimdışı
12 Şub 2022
245
581
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
homo erectus olduğunuzu düşünün.
ateşi bulmak için uğraşıyorsunuz.
sürtünme kuvvetiyle.
Ateşi bulmak için önce ateşin bulunabilir olduğu gerçeğini bilmek gerek.
İlk ateşi kim yaktı, ilk buğdayı kim ekti, ilk havayı kim soludu…

İnsan evrimsel gelişiminin ardından insan olduğunun farkına vardı ve öncesini unutmak üzere sorguladı, şimdiye hükmetmeyi seçti geçmişini bilmeden oysa geçmişde bir zamanlar şimdiydi ve şimdi geçmişte geleceğin bir parçasıydı.

Peki ilk ateşi kim söndürdü?

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ateşi bulmak için önce ateşin bulunabilir olduğu gerçeğini bilmek gerek.
İlk ateşi kim yaktı, ilk buğdayı kim ekti, ilk havayı kim soludu…

İnsan evrimsel gelişiminin ardından insan olduğunun farkına vardı ve öncesini unutmak üzere sorguladı, şimdiye hükmetmeyi seçti geçmişini bilmeden oysa geçmişde bir zamanlar şimdiydi ve şimdi geçmişte geleceğin bir parçasıydı.

Peki ilk ateşi kim söndürdü?
yine bizden biri.

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
𝓐𝓵ış𝓽ığı𝓷 𝓴𝓲ş𝓲𝔂𝓲 𝓴𝓪𝔂𝓫𝓮𝓭𝓲𝓷𝓬𝓮 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼 𝓰𝓲𝓽𝓶𝓲ş 𝓰𝓲𝓫𝓲 𝓱𝓲𝓼𝓼𝓮𝓭𝓲𝔂𝓸𝓻𝓼𝓾𝓷
gölgemizde olmasa bizi kim insan yerine koyar.?

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Siz erkekler aşık olmadığınız kadınlarla daha iyimi sevişirsiniz ..?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar