Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Ben onun beynini seviyorum; özellikle zeytinyağı ve limon sosuyla…”

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
“Ben onun beynini seviyorum; özellikle zeytinyağı ve limon sosuyla…” şeklinde özetlenebilecek bu eğilim, ülkemiz için yeni olsa da, Batı dünyasının hayli ekmeğini yediği bir kavram.Sizlerden ricam Lütfen beni tanıyarak gelmeniz.Çok önemlidir.
İçimde birkaç Cihan var
Hiçbirini zaptetmek istemiyorum...
Sapyoseksüel Nefertiti istanbul tuzla
Dul değilim kocamı boşadım O kadar.

Biraz okşasan.
Biraz daha seversen.
Isırgan otu.
hatırlayanlar ve daha sonra hatırlayacak olanların gerçeğiyim bundan sonra.

Son düzenleme:
socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
207
398
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu konu artık kabak tadı vermeye başladı...

Tarihin en ünlü kadın entelektüeli olan Salome dahi, kendinden zeka ve entelektüel birikim olarak çok daha üstün durumda olan Nietzsche ya da Freud'a değil, yakışıklı şair Rilke'ye aşıktı..

Sapyoseksüel kavramı doğal hayatın akışı içerisinde, bir kadının bir erkeği reddetmek için kullandığı uydurulmuş bir kavramdan ibarettir.

Burada ilk olarak ilgi çekmek istiyorsunuz. İkinci olarak da "paranız olsa dahi benim bedenime hükmedemezsiniz" mesajı ile kendi statünüzü biz erkeklerden üstün tutmaya çalışıyorsunuz.

Bu platformdaki insanların %90'ı zaten kadını metalaştırma peşinde değil, duygusal hakimiyet kurma ve ötekileştirme niyetinde de değil...

Keyifli vakit geçirmek, stresten uzak kalıp biraz kendini dinlemek ve dinlendirmek isteyen insanlara maske takıp yanınıza getirmek ve "-mış gibi" yapmaktan başka bir şeye yaramayacak yaptıklarınız..

Zira seks basit bir eylem ve ilkel bir duygudur... İnsanlık tarihinden itibaren binlerce, on binlerce yıl geçse, şekli, fetişleri, görseli, servisleri, aktörleri değisse de hep basit ve ilkel bir eylem olarak kalacaktır.

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Tarihin en ünlü kadın entelektüeli olan Salome dahi, kendinden zeka ve entelektüel birikim olarak çok daha üstün durumda olan Nietzsche ya da Freud'a değil, yakışıklı şair Rilke'ye aşıktı..

Sapyoseksüel kavramı doğal hayatın akışı içerisinde, bir kadının bir erkeği reddetmek için kullandığı uydurulmuş bir kavramdan ibarettir.

Burada ilk olarak ilgi çekmek istiyorsunuz. İkinci olarak da "paranız olsa dahi benim bedenime hükmedemezsiniz" mesajı ile kendi statünüzü biz erkeklerden üstün tutmaya çalışıyorsunuz.

Bu platformdaki insanların %90'ı zaten kadını metalaştırma peşinde değil, duygusal hakimiyet kurma ve ötekileştirme niyetinde de değil...

Keyifli vakit geçirmek, stresten uzak kalıp biraz kendini dinlemek ve dinlendirmek isteyen insanlara maske takıp yanınıza getirmek ve "-mış gibi" yapmaktan başka bir şeye yaramayacak yaptıklarınız..

Zira seks basit bir eylem ve ilkel bir duygudur... İnsanlık tarihinden itibaren binlerce, on binlerce yıl geçse, şekli, fetişleri, görseli, servisleri, aktörleri değisse de hep basit ve ilkel bir eylem olarak kalacaktır.
Her yazdığımı okuyarak anlamaya çalışmanız öncelikle Taktire şayan
destan yazmışsınız mubarek görmezden gelebilirdiniz beni.
BEN SİZİ Tanımıyorum ve tanımadığım biri hakkında bu kadar şiddetli bir destan yazamam.....
beni görmezden gelmeniz yeterli.
çünkü ben öyle yapacağım bura sizden ve benden ibaret bir yer değil..
saygılar. kardeşim.

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
207
398
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizi (şahsen) tanımama gerek olduğunu düşünmüyorum, yazdıklarınız düşünce biçiminizi ortaya koyuyor... Tüm bu yapay entelektüel(miş) gibi gözüken tavırda da hiç bir samimiyet belirtisi görmüyorum... Bunu da belirtmekten geri durmak istemedim...

Tabii ki bu platformda çoğu durumda kadınlardan yana pozitif ayrımcılık kaçınılmaz bir sondur, bu nedenle birazdan linçleme ve meriç ekibi gelip konuyu üzerime devirebilir, müsterih olabilirsiniz.

Ancak ben tüm bu tavrın anlamsızlığını nedenleri ile birlikte bir önceki mesajımda zaten yazdım, tekrara düşmeme de gerek yok.

Saygılar. ("Kardeşim" ya da herhangi bir hitap sözü kullanmaya gerek duymuyorum)

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sizi (şahsen) tanımama gerek olduğunu düşünmüyorum, yazdıklarınız düşünce biçiminizi ortaya koyuyor... Tüm bu yapay entelektüel(miş) gibi gözüken tavırda da hiç bir samimiyet belirtisi görmüyorum... Bunu da belirtmekten geri durmak istemedim...

Tabii ki bu platformda çoğu durumda kadınlardan yana pozitif ayrımcılık kaçınılmaz bir sondur, bu nedenle birazdan linçleme ve meriç ekibi gelip konuyu üzerime devirebilir, müsterih olabilirsiniz.

Ancak ben tüm bu tavrın anlamsızlığını nedenleri ile birlikte bir önceki mesajımda zaten yazdım, tekrara düşmeme de gerek yok.

Saygılar. ("Kardeşim" ya da herhangi bir hitap sözü kullanmaya gerek duymuyorum)
bak kardeşim saplantılı insanlardan ürkerim dediğim gibi tanımıyorum sizi Tanımadığınız insanlar hakkında ki yorumlarınız ve düşünceleriniz Tehlikeli beni görmezden gelin lütfen son mesajım bakın işinize gücünüze...
yazmayın Tanımadığınız insanlar hakkında.

Woolf

Normal Üye
17 Eyl 2024
10
5
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sapyoseksüel kelimesi, zeki kişilere ilgi duyanları tanımlar. Dış güzellikten ya da fiziksel görüntüden ziyade, entelektüellik ve akıl, zeka gibi kriterlerinden etkilenen insanları ifade eder. Özetlemek gerekirse 'beyin' aşkıdır. Zeka, espri yeteneği, mizah anlayışı gibi öğeler sapyoseksüeller için önemli kriterler.

Size Google daki basit tanımı atma gereği duydum :) Zira bu konu sadece kadınlara kaptırılamayacak kadar mühim bence. Biz erkeklerin sanki böyle konuların üstünde duramaz gibi konuşmuşsun tesüf ediyorum. 2 göğüse 1 pussye şartlar ne olursa olsun düşmek mi erkeklik ozaman sorarım size .. Üzüldüm. Seçici olmak, kalite göstergesidir. Her şartı her ortamı her durumu kabul etmek basitlikten öteye gidemez.. böyle bir platformda özellikle :)

Düşünsenize her konunun altında klasiktir 'kondom şart-hijyen önemli' vs vs. Bunların yanında akıl ve zeka şart yazılsa bu durum kimi rahatsız eder? Akılsız olanları mı .. :)

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
207
398
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sapyoseksüel kelimesi, zeki kişilere ilgi duyanları tanımlar. Dış güzellikten ya da fiziksel görüntüden ziyade, entelektüellik ve akıl, zeka gibi kriterlerinden etkilenen insanları ifade eder. Özetlemek gerekirse 'beyin' aşkıdır. Zeka, espri yeteneği, mizah anlayışı gibi öğeler sapyoseksüeller için önemli kriterler.

Size Google daki basit tanımı atma gereği duydum :) Zira bu konu sadece kadınlara kaptırılamayacak kadar mühim bence. Biz erkeklerin sanki böyle konuların üstünde duramaz gibi konuşmuşsun tesüf ediyorum. 2 göğüse 1 pussye şartlar ne olursa olsun düşmek mi erkeklik ozaman sorarım size .. Üzüldüm. Seçici olmak, kalite göstergesidir. Her şartı her ortamı her durumu kabul etmek basitlikten öteye gidemez.. böyle bir platformda özellikle :)

Düşünsenize her konunun altında klasiktir 'kondom şart-hijyen önemli' vs vs. Bunların yanında akıl ve zeka şart yazılsa bu durum kimi rahatsız eder? Akılsız olanları mı .. :)
İşte beklenen meriç de gelmiş.

Sapyoseksüel tanımının ne ifade gayet iyi biliyorum, onlarca yıldır felsefe ve psikoloji ile ilgilenen biri olarak. Google açıp bakmama gerek yok, siz bakabilirsiniz tabii ki, bilgi sahibi olmak güzeldir.

Woolf

Normal Üye
17 Eyl 2024
10
5
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İşte beklenen meriç de gelmiş.

Sapyoseksüel tanımının ne ifade gayet iyi biliyorum, onlarca yıldır felsefe ve psikoloji ile ilgilenen biri olarak. Google açıp bakmama gerek yok, siz bakabilirsiniz tabii ki, bilgi sahibi olmak güzeldir.
Konunun içinde akıl ve zeka varken bu kadar ötelemenize istiden googledaki en basit tanımı atma gereği duymuştum sadece. Bundan sonrasına yayan devam edeceğiz anlaşılan arabadan iniyorsunuz :) alttaki cevabınızı görmeden direk cevap vermiştim size oysaki taraf tuttuğumu düşünmenize şaşırdım. Gerçi akıldan yanayım fark etmez..

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
207
398
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sn. @Woolf

Sapyoseksüellik, vegan ve vejeteryan beslenme, social justice warrior ve aklınıza gelebilecek pek çok popüler trendin kişilerin ve toplumların menfaatleri doğrultusunda kullanıldığına ve kasıtlı olarak popülerleştirildiğine inanıyorum.

Yukarıda da yazdım, tarihin en ünlü kadın entelektüeli bile aşık olurken, seks yaparken en basit dürtü olan fiziksel beğeni ile hareket ediyor, bu kavram neredeyse kendi üzerinden şekillendirilmişken... (Bunu Benno adlı karakterde de görebilirsiniz, bkz Arayışlar...)

Konuyu daha fazla devam ettirmeyeceğim. Çünkü tartışma kültürüne iştirak edebilecek bir durum söz konusu olmadığında "saplantılı" olmakla itham ediliyoruz.

Kendi namıma son mesajımdır...

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sn. @Woolf

Sapyoseksüellik, vegan ve vejeteryan beslenme, social justice warrior ve aklınıza gelebilecek pek çok popüler trendin kişilerin ve toplumların menfaatleri doğrultusunda kullanıldığına ve kasıtlı olarak popülerleştirildiğine inanıyorum.

Yukarıda da yazdım, tarihin en ünlü kadın entelektüeli bile aşık olurken, seks yaparken en basit dürtü olan fiziksel beğeni ile hareket ediyor, bu kavram neredeyse kendi üzerinden şekillendirilmişken... (Bunu Benno adlı karakterde de görebilirsiniz, bkz Arayışlar...)

Konuyu daha fazla devam ettirmeyeceğim. Çünkü tartışma kültürüne iştirak edebilecek bir durum söz konusu olmadığında "saplantılı" olmakla itham ediliyoruz.

Kendi namıma son mesajımdır...
vejeteryana bağladı hayırlı işler....

Jadou

Normal Üye
2 Kas 2017
32
51
Cinsiyetiniz nedir?
“Ben onun beynini seviyorum; özellikle zeytinyağı ve limon sosuyla…” şeklinde özetlenebilecek bu eğilim, ülkemiz için yeni olsa da, Batı dünyasının hayli ekmeğini yediği bir kavram.Sizlerden ricam Lütfen beni tanıyarak gelmeniz.Çok önemlidir.
İçimde birkaç Cihan var
Hiçbirini zaptetmek istemiyorum...
Sapyoseksüel Nefertiti istanbul tuzla
Dul değilim kocamı boşadım O kadar.

Biraz okşasan.
Biraz daha seversen.
Isırgan otu.
hatırlayanlar ve daha sonra hatırlayacak olanların gerçeğiyim bundan sonra.
Isırgan otunun bu şekilde kafa yaptığına ilk kez şahit oluyorum enteresan…

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
zamyatin'in kitabinda boyleydi. odalar vardi. gidiyorsun, bir saatte isini hallediyorsun ve bitiyor

dünyada hareket eden her canlının yaptığı eylem...

imkanı olsa hareketsiz canlılar da yapacak da onlar şimdilik uzaktan uzağa birbirlerine şehvet tohumlarını saçmakla yetiniyorlar. allahtan postacılar var da sistem çalışıyor. yoksa maazallah gör sen isyanı da martta kedilere dua et!

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,139
10,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zemyetin'in "Biz" romanı, sovyet sisteminin ilk yıllarında yazılmış, herşeyin sistematikleştirilmesine, makineleştirilmesine, robotlaştırılmasına yazarın duyduğu korkunun bir dışavurumu olarak kabul edilebilir. Neticede 60 yıl kadar sürse de, başarısız bir sosyal deney oldu o sistem. Geriye de daha acımasız neo liberalizm denen seçenek kaldı elde. Artık o bir saati geçirmek için halkalı kölelikten bazen bir gün bazen de bir haftada elde edilen kağıt parçalarını karşı tarafa transfer etmek gerekiyor. Günün sonunda hangi sistemin daha kötü olduğuna açıkçası ben de pek karar veremiyorum...

43234234ewer Çevrimdışı
19 Ağu 2024
120
97
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
hiç tırıvırıya gerek yok.

tabii ki, taş gibi hatun vücudu. patatese bağlayana erotizm adamak için kokusu, kıyafeti, ortamı boku püsürü gerekirken; taze, orantılı ve sıkı vücutlu bir fındık kurduyla hikaye kendiliğinden gelişir.

yoksa gider şarap gibi kadın geyiğiyle kendinizi avutursunuz.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar