- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tek basima gelmedim tabikiHep birlikte hoş gelmişsiniz
HosgordukkkkHoş geldiniz
MerhabaMerhaba
Tşk lerKiss me çok yakışmış
Tşk ler. Ne zaman isterseniz misafir etmek isterimGüncel resimleriniz mükemmel gelişimi hızlandırmak adına atılmış gibi
Arada özlemek önemli tabihoş geldin güzel hatun ozletin kendini ozletin kendini
En yakın zaman da inşallahAz kaldı görüşmemize
Tşk ler. Begenmenize sevindimÇok güzel, çok seksi çok beğendim. Süpersiniz, teşekkürler.
Tşk lerHosgeldın her zamankı gıbı supersın
Çok seksi inanılmaz seksi süper ötesi seksi yahu nasil anlatılır bu güzellik valla yaşamak şart oldu
Gözlerim kamasti. Yakından bakmam iyi olacak galiba..
Davetinizi aldım kabul ettim..Kesinlikle
Ne zaman isterseniz misafir etmek isterimÇok seksi inanılmaz seksi süper ötesi seksi yahu nasil anlatılır bu güzellik valla yaşamak şart oldu
Ne zaman istersenGözlerim kamasti. Yakından bakmam iyi olacak galiba..
Tşk ler. Cumartesi bakacağız gelişimeHoş geldin güzel 1 geliş oldu
Sağol bitanemHoş geldiniz aramıza kesinlikle. Tanımalı
Ay aman dur daha gençsin bisey olmazAy ben kalpten gidecem. Bu kadınla bir araya gelemeden resimleri sayesinde ölecem ona yanıyorum
Canım gamze de harika bir kadin tabikiGamzem her zaman ki gibi harika
Olur öyle canım sıkıntı olacak bir durum yokÖzür dilerim cansum klavyenin azizligi
Bende sizi misafir etmek isterimSen geldin, hoş geldin de şimdi ben nasıl geleceğim
En kısa zamanda ziyaret etmeyi umuyorum
Tşk lersuper sexy
Kabarsın tabiki unutmazsın beni en azındanHayır, hayır..
Yapma bunu işte.
Sonra içimiz kıpır kıpır.
Sana karşı birşeyler kabarıyor.
Yani kötümü olmuş sizceHoş geldiniz ama birinci fotoya kesinlikle itirazım var. Daha eklenmesi gereken kelimeler var biz orayı Kiss ile geçmeyelim daha bunun Lick i var f var varda var
Tşk ler tatlımAşkolsun.
Sen unutmamak için birşeylerin kabarmasına gerek yok.
Seninle az bir süre dahi olsa geçirmek, unutmamaya en büyük sebep zaten.
Hafife alma kendini.
Sabırsızlıkla o günü bekliyorum zaman geçmiyor sankiTşk ler. Cumartesi bakacağız gelişime
Az kaldı sanırım yaztcaz kalkacaz yatcaz kalkacaz hopppp burdasınSabırsızlıkla o günü bekliyorum zaman geçmiyor sanki
Seni yerim ben
Tşk lerÇok hoş...
Ben bile kendimi özledim Haftaya guzel başlarız inşallah@Cansu kaya 15 gündür resim atmıyor ya özledik
Harikasın wpden yazdım dönüş yaparsan sevinirim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!