frcollo
Normal Üye
- 20 Eyl 2020
- 7
- 11
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yazma konusunda geç kaldığım bir referans oldu ancak yazmasam da olmayacaktı. Nisan ayının son haftası görüşme fırsatım oldu. Kendisi ile ilk etapta iletişim açısından sorun yaşasam da beni kırmadı ve programı gerçekleştirdiği için Tuğba hanımefendiye çok teşekkür ederim. Şık bir yazlık elbise ile kapıda karşılaması heyecanımı katladı ve ağzım dilim kurudu be ikram ettiğim su ile kendime geldim . Güzel bir bayan. İkramları ve yaklaşımını çok beğendim, ufak dokunuşlar ve hafif muziplikler sonrası beni odasına buyur etti. İlgisi ve tutumu ile istekli olduğunu hissettirdi ve ilk seansı doggy ile bitirdik. Kendisi bu tip kaçamaklar için güvenli bir pembiş olduğunu sohbeti ile hissettirdiği için çok aşırıya kaçmadan birbirimizi az da olsa tanımış olduk. İkinci seansa başlamadan önce fiziği beni çok etkilemişti ve yerli yapımdaki "quenizm" in ta kendisi olduğunu öğrendiğimde... Uvvvvvv. Bu sebeple ikinci seans çok hızlı bitti . Etkisini bir süre atamadım üzerimden. Kıyafet konusunda da beni kırmadı ve görsel şöleni bana çok açık yarattı. Bu sebeple 3.seansta pil bitsede heyecan bitmedi. Herşeyden öte iyi bir insan tanıdığım için çok şanslıyım, tekrar görüşmek istermiyim? Evet. "
"Balıkesirli" den sevgiler sana güzel hatun.
"Balıkesirli" den sevgiler sana güzel hatun.