Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beinspired & Tanya

beinspired

Normal Üye
26 Mar 2021
25
48
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar,

Tanya ile 2 saatlik incall bir görüşme gerçekleştirdim. Araçla gidecek olan arkadaşların otopark konusuna dikkat etmesi gerek. Park yerini zor bulabilirsiniz. Aracı park ettikten sonra yaklaşık 20 dakika yürüdüm. Evi tertemiz ve iç ferahlatıcı.

Sevgili tanyaya gelince;

Paragrafla anlatılacak bir kadın olduğunu düşünüyorum ancak çok fazla kafa şişirmeye gerek yok :) Bu zamana kadarki en iyi deneyimi yaşadığımı söyleyebilirim. Vücudunda zerre estetik olmayışı en önemli artı. Harika bir vücuda sahip, izlemeye dokunmaya doyamazsın. Sadece özel anlar değil öylece izlerken bile insana zevk veren bir profile sahip. Enerjisi, iletişimi çok iyi. Bıcır bıcır ses tonu, gerçekçi ve içten tavrı, gözleri, ince beli, harika kalçası ve pamuksu teni ile mükemmel bir deneyim yaşatıyor. Özel anlara çok detay girmek istemiyorum ancak pozisyon zenginliği harika ve oralda onu izlemek büyük keyif. 20 dakikaya aşan özel anlarda dahi aynı şehvete sahip oluşu mükemmel. He birde harika saçlara sahip. Ayaklar da çok zarif değinmezsem ayıp olur :) Güzel kadın Tanya, iyi insanlarla karşılaşmanı umarım.

Yaşattığın mükemmel deneyim için teşekkür ederim 🙏

Tanya.268 Çevrimdışı
13 Eyl 2023
215
1,030
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar,

Tanya ile 2 saatlik incall bir görüşme gerçekleştirdim. Araçla gidecek olan arkadaşların otopark konusuna dikkat etmesi gerek. Park yerini zor bulabilirsiniz. Aracı park ettikten sonra yaklaşık 20 dakika yürüdüm. Evi tertemiz ve iç ferahlatıcı.

Sevgili tanyaya gelince;

Paragrafla anlatılacak bir kadın olduğunu düşünüyorum ancak çok fazla kafa şişirmeye gerek yok :) Bu zamana kadarki en iyi deneyimi yaşadığımı söyleyebilirim. Vücudunda zerre estetik olmayışı en önemli artı. Harika bir vücuda sahip, izlemeye dokunmaya doyamazsın. Sadece özel anlar değil öylece izlerken bile insana zevk veren bir profile sahip. Enerjisi, iletişimi çok iyi. Bıcır bıcır ses tonu, gerçekçi ve içten tavrı, gözleri, ince beli, harika kalçası ve pamuksu teni ile mükemmel bir deneyim yaşatıyor. Özel anlara çok detay girmek istemiyorum ancak pozisyon zenginliği harika ve oralda onu izlemek büyük keyif. 20 dakikaya aşan özel anlarda dahi aynı şehvete sahip oluşu mükemmel. He birde harika saçlara sahip. Ayaklar da çok zarif değinmezsem ayıp olur :) Güzel kadın Tanya, iyi insanlarla karşılaşmanı umarım.

Yaşattığın mükemmel deneyim için teşekkür ederim 🙏
çok teşekkür ederim cok tatlisin bende cok guzel zaman gecirdim seninle♥️💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar