Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bedene ve ruha dokunuşlar

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
664
1,356
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz kendimi geri çektiğim dönemdeyim..Tükenmişlik,bezginlik var..Bir ruhsal,bedensel terapi gerek..Kalpten yollar Fridaya götürdü beni😊Kapıda güler yüzlü samimi karşılayan bir kadına hemen sarıldım..İçten samimi,çay demlemiş hazır soğuk kış günlerinde ilaç..Başladık sohbete her zaman görüşemeyince laf lafı açıyor çok konu birikmiş..Terapi de burada başladı😉iyi dinleyici,iyi gözlemci,iyi bir sırdaş,iyi bir dost..Konuşurken yeni anlamlar yüklüyor,samimiyetini hissediyorsunuz..Kasmadan saate bakmadan zaman akıp gidiyor onun yanında..Birçok kez şifalı masajını kaleme aldım yaşamak isteyenler yaşadı..Zihin ve beden için bire bir😉Fizik,saçlar ve kıvrımları daha güzel olmuş..Zaten çekiciliği ve bakışları etkileyici..Ayakta başlayan sevişme,tahrikkar oral,istekli kadın dogy,misyoner ve en sevdiğim pozisyon ile keyifli haz dolu saatler yaşadım😊Bu hayatta iyi ki tanıdığım,iyi ki var dediğim Sevgili Frida🤗Kapıdan uğurlarken ki bakış,sarılma,samimiyet hiç unutulmuyor..Misafirperverliğin,dostaneliğin,samimiyetin ve yaşattıkların için çok teşekkür ederim🙏İyi ki Frida var😚Dip not:Geçmiş doğum günün kutlu olsun,mutlu yaşlar🎂Ben odun gibi unutmuşum kafa hep yoğun,kutlanır😊

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,325
Biraz kendimi geri çektiğim dönemdeyim..Tükenmişlik,bezginlik var..Bir ruhsal,bedensel terapi gerek..Kalpten yollar Fridaya götürdü beni😊Kapıda güler yüzlü samimi karşılayan bir kadına hemen sarıldım..İçten samimi,çay demlemiş hazır soğuk kış günlerinde ilaç..Başladık sohbete her zaman görüşemeyince laf lafı açıyor çok konu birikmiş..Terapi de burada başladı😉iyi dinleyici,iyi gözlemci,iyi bir sırdaş,iyi bir dost..Konuşurken yeni anlamlar yüklüyor,samimiyetini hissediyorsunuz..Kasmadan saate bakmadan zaman akıp gidiyor onun yanında..Birçok kez şifalı masajını kaleme aldım yaşamak isteyenler yaşadı..Zihin ve beden için bire bir😉Fizik,saçlar ve kıvrımları daha güzel olmuş..Zaten çekiciliği ve bakışları etkileyici..Ayakta başlayan sevişme,tahrikkar oral,istekli kadın dogy,misyoner ve en sevdiğim pozisyon ile keyifli haz dolu saatler yaşadım😊Bu hayatta iyi ki tanıdığım,iyi ki var dediğim Sevgili Frida🤗Kapıdan uğurlarken ki bakış,sarılma,samimiyet hiç unutulmuyor..Misafirperverliğin,dostaneliğin,samimiyetin ve yaşattıkların için çok teşekkür ederim🙏İyi ki Frida var😚Dip not:Geçmiş doğum günün kutlu olsun,mutlu yaşlar🎂Ben odun gibi unutmuşum kafa hep yoğun,kutlanır😊
Canım benim çok teşekkür ederim paylașımın güzel düşüncelerin için🤗 Tükenmișlik olmasa da bende bu aralar duygusal yorgunluk yașıyorum😐 seni anlayabiliyorum iyi ki geldin kafamız dağıldı😉 haftaya memleket meyhanesi yapalım ama öncesin de sen masaj yap bana😜 sevgiler çok 💋💋

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,582
1,145
İkinizede teşekkürler :) Geçmiş doğum günün kutlu olsun @Frida sultan :)
Herşey gönlünce olsun ❤️

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,582
1,145
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar