- 24 Eki 2021
- 83
- 153
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
merhaha değerli forum üyeleri; geceyi yaklaşık 5 yıldan beri tanırım kendisi ile dönem dönem incall görüşmelerimiz olmuştur gece ile gene bir cumartesi günü yağmurlu bir günde 3 saatlik program icin kısa bir mesajlaşmadan sonra 1 sise viskimi alıp yola koyuldum.. semt bildiğim yer olduğu için kolayca bulup aracımı park ettikten sonra kapısına geldim ve kapı açıldı içeri buyur etti. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu kız güzel kız farklı bir aurasi var hazırladığı masa takdire şayan yok yok masada herseyi düşünmüş geceye gelirsek üzerinde siyah askılı bir elbise topuklu bir ayakkabı fizik o kadar iyi ki yukselmemek elde degil muhabbet eşliğinde viskilerimizi içiyoruz kahkahalar havada uçuşuyor. Daha fazla dayanamadım duş için kendisinden musade istedim..yatak kısmına gelirsek opusmesi sevişmesi muazzam oralda master yapmış diyebilirim ıslak ıslak hakkını vere vere yıldızları saydırdı diyebilirim. İlk pozisyon misyonerde beyaz bayrağı çekmiştim duş sonrası tekrar içeriye geçtik muhabbeti o kadar iyi ki hikayelerin biri bitiyor biri başlıyor çok keyif aldım şişeninde yarısına gelmiştik ufaktan kafada iyi olmaya başlamıştı. 2.ci müsabaka için tekrar odaya geçmiştik klasik pozisyonlarda 2.ci turuda tamamlamıştık. sohbete kaldığımız yerden devam etmek için tekrar içeriye geçtik viskininde dibini bulmuştuk duş sonrası kendisinden müsade isteyip yanından ayrıldım. Bana yaşattığın bütün güzellikler için teşekkür ederim görüşmek üzere sevgiler..