Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme bayramlaşma buluşması

byleee

Normal Üye
20 Mar 2024
40
55
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
selamlar herkeze...
bahar hanımla bayram ıcın kendısınden randuvu talep ettım.. forumda yenı oldugum ıcın sordugu bır kac soruda anlamsız cvplar verdım.. :D kendısının yapıcılıgı sayesınde yaklasımı sayesınde. referansım olmamasına ragmen on odemelı bı randewu ayarladık ve kendısıyle gorusme ımkanım oldu..
yerı maltepede ulasım cok rahat. en ust katta oturuyor bulundugu bınanın... guvenılır temız bır daıre.... ıs cıkısı gıtmıstım pek ıstedıgım gıbı gecmedı gorusmee cok erken erıdım..... tekrar gorusmek dılegıylee ...
Bu resımlerde tarafımdan cekılmıs fotolar kendısıne t.ederım... @BAHAR

@BAHAR

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-04-15 at 22.18.56 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-04-15 at 22.18.56 (1).jpeg
    162.7 KB · Görüntüleme: 317
  • WhatsApp Image 2024-04-15 at 22.18.56.jpeg
    WhatsApp Image 2024-04-15 at 22.18.56.jpeg
    82.8 KB · Görüntüleme: 314
  • WhatsApp Image 2024-04-15 at 22.18.57.jpeg
    WhatsApp Image 2024-04-15 at 22.18.57.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 316
Son düzenleme:

byleee

Normal Üye
20 Mar 2024
40
55
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
selamlar herkeze...
bahar hanımla bayram ıcın kendısınden randuvu talep ettım.. forumda yenı oldugum ıcın sordugu bır kac soruda anlamsız cvplar verdım.. :D kendısının yapıcılıgı sayesınde yaklasımı sayesınde. referansım olmamasına ragmen on odemelı bı randewu ayarladık ve kendısıyle gorusme ımkanım oldu..
yerı maltepede ulasım cok rahat. en ust katta oturuyor bulundugu bınanın... guvenılır temız bır daıre.... ıs cıkısı gıtmıstım pek ıstedıgım gıbı gecmedı gorusmee cok erken erıdım..... tekrar gorusmek dılegıylee ... @BAHAR
Paylaşım için teşekkürler, ilk elin günahı olmaz dostum, sıkıntı yok bir dahaki sefere artık
Yarama merhem surdun kardesım sagollll

30 Haz 2020
355
350
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
selamlar herkeze...
yerı maltepede ulasım cok rahat. en ust katta oturuyor bulundugu bınanın... guvenılır temız bır daıre.... ıs cıkısı gıtmıstım pek ıstedıgım gıbı gecmedı gorusmee cok erken erıdım..... tekrar gorusmek dılegıylee ...

@BAHAR
Tebrikler iki tarafa da @BAHAR bi tanedir

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,739
1,472
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
selamlar herkeze...

@BAHAR
Fotoğraflı güzel referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

324ewdsfdsf

selamlar herkeze...

@BAHAR
ben tşk ederim cnm güzel keyiflı vakıt geçirdim ❤️🙏seni tanımak güzeldi tekrar görüşmek üzere❤️

Ekli dosyalar

• 357de427-b197-443d-bc54-93f67aa67b4e.jpeg
    357de427-b197-443d-bc54-93f67aa67b4e.jpeg
    165.2 KB · Görüntüleme: 50
el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,038
4,186
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
fotolu bu güzel referans için
2 tarafa da tebrikler
teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar