Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bayramda Hayal kaçamağı

Balabey Çevrimdışı
24 Ara 2020
108
178
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bayramda eve yığılan akrabalardan kaçmanın en keyifli yolunun forumdan bir görüşme yapmak olacağını düşünüp birkaç pembişe mesaj attım. Tam umudumu kaybetmişken ertesi gün Hayal Hanımın dönüşü ile anlık randevu oluşturduk. Tekelden gerekli yakıtları alıp hemen yanına geçtim.

Eve vardığımda ricam üzerine giydiği kırmızı elbisesi şahane gözüküyordu. Muhabbet ederken sık sık dikkatimi dağıttı :D Sohbete hiç aralık vermeden devam ediyor, akıyor ve bir anda arkadaşınla muhabbet ediyormuş gibi oluyorsun.

Hayal gerçekten yaşından çok daha genç bir kadın. Vücudu, enerjisi ve isteği tatmin edici. Özel anlarda çok çok iyi. Açıkçası beni çok etkiledi. Alkolün de etkisiyle sınırı biraz aşmış da olabiliriz. Özellikle birlikte duş almak mükemmel bir hazdı. Hatırladıkça bi fena oluyorum :D

Beni misafir ettiğin ve günümü güzelleştirdiğin için teşekkür ederim.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
529
1,168
31
Cinsiyetiniz nedir?
Hayal hayat dolu bir kadın gerçekten güzel paylaşım için teşekkürler 😁

developer34

Normal Üye
19 Eyl 2022
9
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bayramda eve yığılan akrabalardan kaçmanın en keyifli yolunun forumdan bir görüşme yapmak olacağını düşünüp birkaç pembişe mesaj attım. Tam umudumu kaybetmişken ertesi gün Hayal Hanımın dönüşü ile anlık randevu oluşturduk. Tekelden gerekli yakıtları alıp hemen yanına geçtim.

Eve vardığımda ricam üzerine giydiği kırmızı elbisesi şahane gözüküyordu. Muhabbet ederken sık sık dikkatimi dağıttı :D Sohbete hiç aralık vermeden devam ediyor, akıyor ve bir anda arkadaşınla muhabbet ediyormuş gibi oluyorsun.

Hayal gerçekten yaşından çok daha genç bir kadın. Vücudu, enerjisi ve isteği tatmin edici. Özel anlarda çok çok iyi. Açıkçası beni çok etkiledi. Alkolün de etkisiyle sınırı biraz aşmış da olabiliriz. Özellikle birlikte duş almak mükemmel bir hazdı. Hatırladıkça bi fena oluyorum :D

Beni misafir ettiğin ve günümü güzelleştirdiğin için teşekkür ederim.
ücret bilgisi paylaşabilir misiniz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar