Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bayram Şekeri

Revenqe1990

Normal Üye
22 Haz 2020
3
21
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu referans fırından yeni çıkan sıcacık bir referanstır. Kendisinden anlık randevu talebinde bulundum. Çok hızlı bir şekilde iletişim kurdu ve kırmadı beni. 1 saatlik bir incall görüşme gerçekleştirdik. Kapıda karşılaşmasında başlayan hanımefendi duruşu sizi uğurlayana kadar devam ediyor. Şunu söylemeden geçemeyeceğim ki kendisi aynı zamanda çok da iyi bir dinleyici. Dolu dolu bir zaman geçirdik. Yatakta sizin mutluluğunuza göre hareket ediyor. Buluşmanın odak noktası olduğunuzu hissediyorsunuz.

Zaten kendisinin referansları bir hayli fazla. Naçizane ben de görüşmenin tam anlamıyla olumlu geçtiğini söyleyebilirim. Son olarak buluşma esnasında bir kere dahi telefonu eline aldığını görmedim. Kendi adıma dikkat ettiğim detaylardan biridir. Görüşmek üzere Elena hanım.

Enderin Çevrimdışı
4 Tem 2022
109
186
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler bende en kısa zamanda ziyaret edicem kendisini 😊

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu referans fırından yeni çıkan sıcacık bir referanstır. Kendisinden anlık randevu talebinde bulundum. Çok hızlı bir şekilde iletişim kurdu ve kırmadı beni. 1 saatlik bir incall görüşme gerçekleştirdik. Kapıda karşılaşmasında başlayan hanımefendi duruşu sizi uğurlayana kadar devam ediyor. Şunu söylemeden geçemeyeceğim ki kendisi aynı zamanda çok da iyi bir dinleyici. Dolu dolu bir zaman geçirdik. Yatakta sizin mutluluğunuza göre hareket ediyor. Buluşmanın odak noktası olduğunuzu hissediyorsunuz.

Zaten kendisinin referansları bir hayli fazla. Naçizane ben de görüşmenin tam anlamıyla olumlu geçtiğini söyleyebilirim. Son olarak buluşma esnasında bir kere dahi telefonu eline aldığını görmedim. Kendi adıma dikkat ettiğim detaylardan biridir. Görüşmek üzere Elena hanım.
sewişmenize sağlık

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
913

Teşekkür ederim cnmm benim herzaman beklerim herşey çok güzeldi 🥰😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar