Revenqe1990
Normal Üye
- 22 Haz 2020
- 3
- 21
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu referans fırından yeni çıkan sıcacık bir referanstır. Kendisinden anlık randevu talebinde bulundum. Çok hızlı bir şekilde iletişim kurdu ve kırmadı beni. 1 saatlik bir incall görüşme gerçekleştirdik. Kapıda karşılaşmasında başlayan hanımefendi duruşu sizi uğurlayana kadar devam ediyor. Şunu söylemeden geçemeyeceğim ki kendisi aynı zamanda çok da iyi bir dinleyici. Dolu dolu bir zaman geçirdik. Yatakta sizin mutluluğunuza göre hareket ediyor. Buluşmanın odak noktası olduğunuzu hissediyorsunuz.
Zaten kendisinin referansları bir hayli fazla. Naçizane ben de görüşmenin tam anlamıyla olumlu geçtiğini söyleyebilirim. Son olarak buluşma esnasında bir kere dahi telefonu eline aldığını görmedim. Kendi adıma dikkat ettiğim detaylardan biridir. Görüşmek üzere Elena hanım.
Zaten kendisinin referansları bir hayli fazla. Naçizane ben de görüşmenin tam anlamıyla olumlu geçtiğini söyleyebilirim. Son olarak buluşma esnasında bir kere dahi telefonu eline aldığını görmedim. Kendi adıma dikkat ettiğim detaylardan biridir. Görüşmek üzere Elena hanım.