Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme bayram şekeri..

gkselsel Çevrimdışı
28 Ağu 2016
187
134
Cinsiyetiniz nedir?
forumu takip ederim,bulunduğum bölge itibarıyle yakın olan pembişleri ara ara ziyaret ederim.
işim icabı B.düzü,B.çekmece civarında olduğundan dolayı.İçimdeki ses beni yaramazlık yapmaya dürtünce :)
Yaprak Hn.kısa bir mesaj tatlın varmı :):) olmazmı diyince hop hemen koşar adım kapıdayım dedim.İçeri buyur etmesi ile
koyu bir sohbet laf lafı açıyor ,ordan burdan derken kahveler yudumlanıp sonra Yaprak Hn.tatlı yermisin demesi ile film başlar:)
malum meseleri anlatmaya gerek yok zaten Yaprak Hn.mevzu ise yaşatıyor yaşayacağınız olayı....Tatlı kadın..😘

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,477
1,972
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
KIsa ve öz paylaşım için teşekkürler!..

stigmataaa Çevrimdışı
6 May 2020
547
752
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Yaprak hanım vücüdu enfes olan bayanlardan biri 👌

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,712
1,448
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
forumu takip ederim,bulunduğum bölge itibarıyle yakın olan pembişleri ara ara ziyaret ederim.
işim icabı B.düzü,B.çekmece civarında olduğundan dolayı.İçimdeki ses beni yaramazlık yapmaya dürtünce :)
Yaprak Hn.kısa bir mesaj tatlın varmı :):) olmazmı diyince hop hemen koşar adım kapıdayım dedim.İçeri buyur etmesi ile
koyu bir sohbet laf lafı açıyor ,ordan burdan derken kahveler yudumlanıp sonra Yaprak Hn.tatlı yermisin demesi ile film başlar:)
malum meseleri anlatmaya gerek yok zaten Yaprak Hn.mevzu ise yaşatıyor yaşayacağınız olayı....Tatlı kadın..😘
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

29 Haz 2017
155
136

teşekkür ederim canım 😊😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar