Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bayram şekeri

emcekare Çevrimdışı

emcekare

"En tatlı kadın dahi acıdır. " F. Nietzsche
Normal Üye
20 Mar 2020
25
100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yasaktan muaf olmam vesilesiyle bugün Rüyam ile üçüncü görüşmemizi gerçekleştirdik. Her zamanki gibi her şey çok güzeldi. Saolsun ilgiyi alakayı şehveti eksik etmiyor. Yanındayken insan sevgilisiyle takılıyormuş gibi hissediyor. Ayrılırken de tekrar görüşmenin planlarını yapıyorsunuz :)

İkinci görüşmemizi de birkaç hafta önce yapmıştık. Referans yazmadım diye de darılmış iki gözümün çiçeği :)

Bu gidişle beş de olur on da olur. :)

Bayram bayram bana vakit ayırdığın ve bu vakit içerisinde ilgini eksik etmediğin için teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,701
9,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir bayram hediyesi olmuş; paylaşım için teşekkürler...

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yasaktan muaf olmam vesilesiyle bugün Rüyam ile üçüncü görüşmemizi gerçekleştirdik. Her zamanki gibi her şey çok güzeldi. Saolsun ilgiyi alakayı şehveti eksik etmiyor. Yanındayken insan sevgilisiyle takılıyormuş gibi hissediyor. Ayrılırken de tekrar görüşmenin planlarını yapıyorsunuz :)

İkinci görüşmemizi de birkaç hafta önce yapmıştık. Referans yazmadım diye de darılmış iki gözümün çiçeği :)

Bayram bayram bana vakit ayırdığın ve bu vakit içerisinde ilgini eksik etmediğin için teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

muaf olma durumunu şiddetle kıskanmakla birlikte, keyfiniz daim olsun 🤣

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Ayy ayyy sendin o bayram şekeri ballı şeker 😁😁 çok teşekkür ederim iki gözümün çiçeği nice 10 lü 20 li olanlara diyeyim balim çok teşekkür ederim yasaktan muaf olup bana geldigin için her zaman beklerim😘😘😘

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,706
2,237
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Rüyam candır🍭

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar