Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bayram şekeri Gamze🍬😋🍬

5 Haz 2019
398
757
Yine müthiş görüşme sağladım bal dudakla.4 gün karantina ve bayramdan sonra soluğu Gamze’nin yanında aldım. Tabi bayramda geçti bayramlaşmakta lazımdı. Her zamanki gibi tatlımı alıp evin yolunu tuttum. Bu sefer kırmızılar içinde karşıladı tabi içimden sakin ol diyorum o derece🔥🔥 kahve sohbet derken elimden tutmasıyla odaya geçtik ve Gamze’nin müthiş öpüşmesiyle başladı ve yavaşça elbisenin inmesiyle benim bayram şekerlerim ortaya çıktı😋😋 şekerki ne şeker. Şekerlerin tadı hala damağımda. Yatak her zamanki gibi efsaneydi tabi uyumda önemli bu konuda.Yanında çok keyif alıyorum. Yine harika bir 3 saat geçirdim. Her seferinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum artık araları kısa tutalım. En yakın zamanda tekrar şekerlerin tadına bakıcam bal dudaklım😋😋😘😘 @Gamze 🌸

RedBull1987 Çevrimdışı
28 Tem 2017
18
11
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Darısı başımıza demekten başka birşey gelmiyor elimizden

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,701
9,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bayram şekerleri ile bezeli bu güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler... ;)👏

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler

kralfatti Çevrimdışı
3 May 2020
9
14
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elma şekeri gibi yala yala bitmez. Bayramda iyi gider 👍👍

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yine müthiş görüşme sağladım bal dudakla.4 gün karantina ve bayramdan sonra soluğu Gamze’nin yanında aldım. Tabi bayramda geçti bayramlaşmakta lazımdı. Her zamanki gibi tatlımı alıp evin yolunu tuttum. Bu sefer kırmızılar içinde karşıladı tabi içimden sakin ol diyorum o derece🔥🔥 kahve sohbet derken elimden tutmasıyla odaya geçtik ve Gamze’nin müthiş öpüşmesiyle başladı ve yavaşça elbisenin inmesiyle benim bayram şekerlerim ortaya çıktı😋😋 şekerki ne şeker. Şekerlerin tadı hala damağımda. Yatak her zamanki gibi efsaneydi tabi uyumda önemli bu konuda.Yanında çok keyif alıyorum. Yine harika bir 3 saat geçirdim. Her seferinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum artık araları kısa tutalım. En yakın zamanda tekrar şekerlerin tadına bakıcam bal dudaklım😋😋😘😘 @Gamze 🌸
Oncelikle seni tanıdıgım icin memnunum cnm 😘😘bu kacıncı görüşmemiz oldu her seferinden bir oncekinden daha fazla keyif alıyorum 😘😘😘seninle zamanın nasıl geçtigini farkında bile olmuyorum😘😘😘bu guzel dusuncelerin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim 😘😘😘😘😘biliyorsun uzun zaman görüşme yapmadım benim icin her zaman ozel ve yerin çok farklı😘😘bu güzel gün için ben teşekkür ederim q😘😘😘daha nice sevişmelere 😘😘😘sevgiler😘😘😍

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
5 Haz 2019
398
757
Oncelikle seni tanıdıgım icin memnunum cnm 😘😘bu kacıncı görüşmemiz oldu her seferinden bir oncekinden daha fazla keyif alıyorum 😘😘😘seninle zamanın nasıl geçtigini farkında bile olmuyorum😘😘😘bu guzel dusuncelerin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim 😘😘😘😘😘biliyorsun uzun zaman görüşme yapmadım benim icin her zaman ozel ve yerin çok farklı😘😘bu güzel gün için ben teşekkür ederim q😘😘😘daha nice sevişmelere 😘😘😘sevgiler😘😘😍
Canım ben teşekkür ederim😘😘 yanında zaman duruyor ve çok keyif alıyorum😘kesinlikle daha nice sevişmelere😘 bal dudaklım

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar