Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bayram Meltem'i

speechless Çevrimdışı
9 Haz 2019
139
657
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
en sevdiğim mevsim olan baharda havaların ısınmasıyla doğru orantılı yükselen bir libido, kapanmanın ve genel olaran son 14 ayın verdiği sıkılmışlıkla gelen özlem. güne böyle başladım ve madem öyle iki ay kadar da geçmiş şansımı deneyeyim Meltem'e yazarak. Meltem'le görüştüğüm zamanlarda olduğu gibi yine hızlı bir iletişim ile randevumu almış oldum. denk gelmek her zaman kolay olmasa da (genelde aynı gün için yazdığım için ben de zorlaştırıyorum bunu) o spontane gelişen şansı bekleyiş aşamasını bile seviyorum Meltem'le. şayet müsait olduğu yönünde cevap alırsam biliyorum ki o gün benim için güzel geçecek.

bu sefer daha kısa yazacağım zira bu Meltem'le 4. görüşmem. yanında nasıl hissettiğimi daha önce çokça anlattım, güvenli bir liman kendisi. kaldı ki her zamanki gibi çok güzel, her zamanki gibi yanında geçen vakit huzur ve keyif dolu. tanışıklığın artmasıyla artan uyum, karşında güzel bir kadın. vakit nasıl geçiyor ne zaman görüşsek anlamıyorum. su gibi akıyor. ne zaman sevişsek çok güzel, inanmakta güçlük çektiğim bir şekilde her seferinde daha da güzelleşiyor gibi hissediyorum, ne zaman Meltem'in tenine temas etsem farklı bir keyif, ne zaman bir araya gelsek ayrı bir heyecan duyuyorum bu sebeple. formundan hiçbir şey kaybetmeyip şarap gibi her görüşmemizde daha da güzelleşiyor sanki, harika fizik, güzel bir yüz, keyifli muhabbet. bazı arkadaşlıklar olur, görüştükçe huzur bulursunuz ya işte Meltem öyle bir yer edindi hayatımda. bu huzura sevişme hazzı eklenince insan hiç doyamıyor.

@MELTEM bana ayırdığın vakit için çok teşekkür ederim, seninle tanıştığıma gerçekten çok mutluyum. ne zaman görüşsek tanıştığımız için kendimi şanslı hissediyorum. kabak konusunda ise başarılar diliyorum sana 😁

cemyrdm Çevrimdışı
30 Tem 2011
900
699
Cinsiyetiniz nedir?
en sevdiğim mevsim olan baharda havaların ısınmasıyla doğru orantılı yükselen bir libido, kapanmanın ve genel olaran son 14 ayın verdiği sıkılmışlıkla gelen özlem. güne böyle başladım ve madem öyle iki ay kadar da geçmiş şansımı deneyeyim Meltem'e yazarak. Meltem'le görüştüğüm zamanlarda olduğu gibi yine hızlı bir iletişim ile randevumu almış oldum. denk gelmek her zaman kolay olmasa da (genelde aynı gün için yazdığım için ben de zorlaştırıyorum bunu) o spontane gelişen şansı bekleyiş aşamasını bile seviyorum Meltem'le. şayet müsait olduğu yönünde cevap alırsam biliyorum ki o gün benim için güzel geçecek.

bu sefer daha kısa yazacağım zira bu Meltem'le 4. görüşmem. yanında nasıl hissettiğimi daha önce çokça anlattım, güvenli bir liman kendisi. kaldı ki her zamanki gibi çok güzel, her zamanki gibi yanında geçen vakit huzur ve keyif dolu. tanışıklığın artmasıyla artan uyum, karşında güzel bir kadın. vakit nasıl geçiyor ne zaman görüşsek anlamıyorum. su gibi akıyor. ne zaman sevişsek çok güzel, inanmakta güçlük çektiğim bir şekilde her seferinde daha da güzelleşiyor gibi hissediyorum, ne zaman Meltem'in tenine temas etsem farklı bir keyif, ne zaman bir araya gelsek ayrı bir heyecan duyuyorum bu sebeple. formundan hiçbir şey kaybetmeyip şarap gibi her görüşmemizde daha da güzelleşiyor sanki, harika fizik, güzel bir yüz, keyifli muhabbet. bazı arkadaşlıklar olur, görüştükçe huzur bulursunuz ya işte Meltem öyle bir yer edindi hayatımda. bu huzura sevişme hazzı eklenince insan hiç doyamıyor.

@MELTEM bana ayırdığın vakit için çok teşekkür ederim, seninle tanıştığıma gerçekten çok mutluyum. ne zaman görüşsek tanıştığımız için kendimi şanslı hissediyorum. kabak konusunda ise başarılar diliyorum sana 😁

@speechless Hocam her zaman ki gibi çok güzel ve hisleri karşıya aktarabilen bir yazı olmuş. @MELTEM hanım'a merakımı daha da arttırdı. Kendisi hakkında zaten her zaman olumlu referanslar duyuyoruz. Bu güzelliği yaşamalı gerçekten...👏😉

speechless Çevrimdışı
9 Haz 2019
139
657
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@speechless Hocam her zaman ki gibi çok güzel ve hisleri karşıya aktarabilen bir yazı olmuş. @MELTEM hanım'a merakımı daha da arttırdı. Kendisi hakkında zaten her zaman olumlu referanslar duyuyoruz. Bu güzelliği yaşamalı gerçekten...👏😉

teşekkürler hocam. ne kadar anlatmaya çalışsak da yaşamadan muhakkak eksik kalıyor 🙂

Ylcn Çevrimdışı
30 Eyl 2020
150
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzel ve akıcı anlatım için teşekkürler ben sizin kadar şanslı değilim bir türlü denk getiremedim Meltem Hanım ile zamanlamayı . Sevişmenize sağlık

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
791
694
Ancak sizi esefle kınıyorum @speechless beyefendi :) @MELTEM hanımın memitolarının son halini merak içindeyiz, malum dönem gidip göremiyoruz :( insan 1-2 kare alır paylaşır :)

Şaka bir yana Güzel paylaşımınız için herkese teşekkür ederim :)

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler, bende sizin gibi sanslı olmayan ekipteyim bir kac girisimde bulunsamda denk getiremedik zamanı:) referansları okudukcada bu görüsmeye olan istegimde artıyor :) umarım kapanmadan sonra🙏🏻

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
900
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.Sevişen yerlerinize sağlık.Meltem’i anlatmaya kelimeler yetmez tabi böyle bir güzelliğin tarifi kolay kolay olamaz 😉

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026

Paylaşım için çok teşekkürler canim🥰 4 kez keyifle güzel geçen görüşme için bende tşk ederim sana 😇 Güzel buluşmalar olması dileğiyle hepp😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar