Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Başka Bir Seviyesin Şimal

Boyshua Çevrimdışı
2 Şub 2020
98
237
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile yaklaşık 4 ay önce görüşmüştük ve gerçekten de tadı damağımda kalmıştı, sanırım en unutamadığım görüşme olmuştu. Aklıma da tekrar düşmüşken bir daha Şimal’in kapısını çalmak istedim. Kendisi sağolsun beni kırmadı ve bana yine olağanüstü 3 saat yaşattı.

Özel hayatında biraz yoğunluk olduğu için açıkçası Şimal ile denk gelmek zor olabiliyor ama fırsatı olan, fırsat bulan olursa bu şansı kesinlikle değerlendirmeli diye düşünüyorum. GFE mi istersiniz ala’sı var, pozisyon zenginliği mi dersiniz siz istemeseniz de o zaten istiyor:), seksapalite mi dersiniz içeri girer girmez dibiniz düşer, ilgi alaka izzet-i ikram mı dersiniz inanın daha iyisi ile az karşılaşırsınız.

Kendisi çok reklamı sevmiyor biliyorum ama insan yine de kendisine bu kadar güzel dakikalar yaşatan, bu işi bu kadar amatör ruhla ve güzel yapan birisi ile böyle bir görüşme yapınca da paylaşmadan duramıyor sanırım.

Kısacası ben henüz daha iyisi ile karşılaşmadım ve hayatımda ilk kez birisi ile ikinci kez görüştüm, umarım bu şansı elde edenlerden olursunuz, Şimal’cim sonsuz teşekkürlerimle❤️

Nedimata

Normal Üye
29 Eyl 2022
7
13
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı bilgi için teşekkürler, karar vermemde yardımcı oldu. :giggle:

2 Tem 2020
59
49
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile bir çok görüşme yapan biri olarak yazdıklarına aynen katılıyorum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,229
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile yaklaşık 4 ay önce görüşmüştük ve gerçekten de tadı damağımda kalmıştı, sanırım en unutamadığım görüşme olmuştu. Aklıma da tekrar düşmüşken bir daha Şimal’in kapısını çalmak istedim. Kendisi sağolsun beni kırmadı ve bana yine olağanüstü 3 saat yaşattı.

Özel hayatında biraz yoğunluk olduğu için açıkçası Şimal ile denk gelmek zor olabiliyor ama fırsatı olan, fırsat bulan olursa bu şansı kesinlikle değerlendirmeli diye düşünüyorum. GFE mi istersiniz ala’sı var, pozisyon zenginliği mi dersiniz siz istemeseniz de o zaten istiyor:), seksapalite mi dersiniz içeri girer girmez dibiniz düşer, ilgi alaka izzet-i ikram mı dersiniz inanın daha iyisi ile az karşılaşırsınız.

Kendisi çok reklamı sevmiyor biliyorum ama insan yine de kendisine bu kadar güzel dakikalar yaşatan, bu işi bu kadar amatör ruhla ve güzel yapan birisi ile böyle bir görüşme yapınca da paylaşmadan duramıyor sanırım.

Kısacası ben henüz daha iyisi ile karşılaşmadım ve hayatımda ilk kez birisi ile ikinci kez görüştüm, umarım bu şansı elde edenlerden olursunuz, Şimal’cim sonsuz teşekkürlerimle❤️
paylaşim icin teşekkürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,084
1,345
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel anlatımınız için teşekkürler. Sevişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Harley-Davidson

Normal Üye
13 Ağu 2021
44
25
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu tecrübeleri paylaşmak da güzel, sayenizde öğrenmek de güzel. Teşekkür ediyorum kendi adıma.
Şimal Hanımla ben de tanışmak istiyorum uzun zamandır, bir türlü zaman yaratıp kendisi ile iletişime geçemedim ama ilk fırsatta iletişime geçmeyi planlıyorum, umarım denk gelebiliriz.

Merseyside

Normal Üye
8 Şub 2021
18
14
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, güzel özetlenmiş 🙂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar