koal9
Normal Üye
- 25 Eki 2021
- 14
- 42
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bir kaç zamandır aklımda, telefonda, sürekli yazasım, konuşasım var, abartma diyorum kendime, bekle. Bir mesaj attım, yazı ile olmaz konuşalım dedi, konuştuk biraz, ama zaman uymuyor, uymuyor. Bu hafta başından neredeyse bugüne randevu aldım. Heyecan dorukta. Öğlene doğru gittim, evi son derece kolay metro çok uygun. Minicik bir kadın açtı kapıyı. Ah, ne severim. Sıcak bakışları var, meraklı. İlk kez geliyorsun, bir şey iç konuşalım dedi, bitki çayları eşliğinde rahat sakin acelesiz bir muhabbete daldık, sorular, cevaplar, dinlemeler, şaşırmalar... Yani gerçekten kız arkadaşım olsa beilki bu kadar merakla sormaz, bu kadar ilgiyle dinlemez, bu kadar samimiyetle kendisini açmaz.
Uzunca bir gün ayırmış bana önceden hissedip, günün hakkını verdik diye düşünüyorum. Aksiyonların ayrıntısını anlatmayacağım, ama başı, ortası, sonu, süresi, yakınlığı, enerjisi mükemmeldi, zamanın nasıl geçtiğini gerçekten anlamadık. Bedenimde erotik hava dokunuşlarının, ıslak dil darbelerinin defalarca değmediği hiç bir nokta kalmadı.
Çok eğlendik, güldük, bağırdık, titredik, çocuk hallerimiz, büyük bilmiş hallerimiz oldu. Gün bitmese dedim kapıdan çıkarken çok güzeldi.
Bakalım hayat bizi tekrar ne zaman nasıl karşılaştırır?
Uzunca bir gün ayırmış bana önceden hissedip, günün hakkını verdik diye düşünüyorum. Aksiyonların ayrıntısını anlatmayacağım, ama başı, ortası, sonu, süresi, yakınlığı, enerjisi mükemmeldi, zamanın nasıl geçtiğini gerçekten anlamadık. Bedenimde erotik hava dokunuşlarının, ıslak dil darbelerinin defalarca değmediği hiç bir nokta kalmadı.
Çok eğlendik, güldük, bağırdık, titredik, çocuk hallerimiz, büyük bilmiş hallerimiz oldu. Gün bitmese dedim kapıdan çıkarken çok güzeldi.
Bakalım hayat bizi tekrar ne zaman nasıl karşılaştırır?