Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Baş Döndüren Bir Rüya

Hell Boy

Normal Üye
30 Ara 2019
1
6
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhablar Dünya Tatlısı Güzel cici kız...

Hafta içerisinde Twitter den gördüğüm bu dünya tatlısı bayandan çok hoşlanmıştım ve ilk fırsatta görüşeceğim diye aklıma koymuştum.

Beklediğimden daha tatlı bir bayan çıktı geldi Başımı döndürdü ve gittiii haala etkisindeyim.

O kadar içtenki sanki daha önce birçok defa görüşmüşüz hissiyatı uyandırdı.

Zerre kadar kapris yok.Sevecen,güler yüzlü sempatik ve inanılmaz pozitif enerjiye sahip.

Şiddetle değerlendirmelisiniz diyorum ve sonlandırıyorum çünkü rüya hanım anlatılmaz yaşanır...

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhablar Dünya Tatlısı Güzel cici kız...

Hafta içerisinde Twitter den gördüğüm bu dünya tatlısı bayandan çok hoşlanmıştım ve ilk fırsatta görüşeceğim diye aklıma koymuştum.

Beklediğimden daha tatlı bir bayan çıktı geldi Başımı döndürdü ve gittiii haala etkisindeyim.

O kadar içtenki sanki daha önce birçok defa görüşmüşüz hissiyatı uyandırdı.

Zerre kadar kapris yok.Sevecen,güler yüzlü sempatik ve inanılmaz pozitif enerjiye sahip.

Şiddetle değerlendirmelisiniz diyorum ve sonlandırıyorum çünkü rüya hanım anlatılmaz yaşanır...
Teşekkür ederim kuzum senin gibi tatlış birini tanıdığım için çok mutlu oldum herşey çok güzeldi beni agirlaman karşılaman davranışların çok hoştu tanıştığımıza memnun oldum 😘😘

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
675
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Zarif kızdır rüyam kibar bir o kadar uyumlu

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar