Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Salonda, yatak odasında, mutfakta ya da banyoda hele hele şıkır şıkır akan bir duşun altında, kısacası her yerde bu güzel kadının kaşçaları efsane! Şimdi bir sivrisinek misali o kalçaların üzerine çaktırmadan konmak ya da usta bir ressam gibi onları çizip kağıda aktarmak vardı! Ve tüm bunları yaparken şeytana uymamak için de çelik gibi bir iradeye sahip olmak!...Seviselim mi Ekli dosyayı görüntüle 106978
Topuklu giymezsiniz Ben alışkınım ben de kaymam )Topuklularla banyoda Kayma ihtimali çok yüksek
Ama teklif çok güzel
Salonda, yatak odasında, mutfakta ya da banyoda hele hele şıkır şıkır akan bir duşun altında, kısacası her yerde bu güzel kadının kaşçaları efsane! Şimdi bir sivrisinek misali o kalçaların üzerine çaktırmadan konmak ya da usta bir ressam gibi onları çizip kağıda aktarmak vardı! Ve tüm bunları yaparken şeytana uymamak için de çelik gibi bir iradeye sahip olmak!...
Harika bir perspektif, harika bir görsellik...
Çok güzelsiniz ve çok seksisiniz, abartısız söylüyorum, sanat eseri gibisiniz...
En kısa zamanda o sahnede yer almayı çok isterim.
Aşkımıza çok az kaldı
Aşkımıza çok az kaldı
sarılayımSeviselim mi Ekli dosyayı görüntüle 106978
Kalçalar dile gelmiş yine muhteşem
O sesi duyabiliyorumSeviselim mi Ekli dosyayı görüntüle 106978
Kal ben de bebeğimAhh uzun bir süre kal geldi
Islak ve kaygan mı... banyo?Seviselim mi Ekli dosyayı görüntüle 106978
Kurularsın bebeğimIslak ve kaygan mı... banyo?
Ben ıslak ve kaygan seviyorum amaKurularsın bebeğim
heyecan vericiSeviselim mi Ekli dosyayı görüntüle 106978
Deli sorular süper fantezilerSeviselim mi Ekli dosyayı görüntüle 106978
Dikkat et kayarsinBen ıslak ve kaygan seviyorum ama
Kayacaksam dikkat etmeyeceğimDikkat et kayarsin
Çok hoş duruyor. Göz alıcı güzellik.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!