- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün sevgili marina ile tanıştım sonunda..Rusları çok severim,çok arkadaşım var..Marina zaten ilgimi çekmişti.Yazışma,referans faslı,meslek vs derken..Kendimi lokosyonda buldum..Lokosyon rahat ulaşılabilecek konumda..Araç ve taksi ile sorunsuz..Ev giriş,çıkış rahat..Marina Rus ama Türkçesi çok iyi..Kapı açıldı karşılaması,tebessümü çok hoştuBembayaz ten,dolgun göğüs kalçalar,gözler,yüz güzelliği gayet etkileyici..Kısa bir hijyenden sonra,üzerindekilerden kurtul rahat otur dediMasasında ikramlar kuruyemiş,çikolata,meyve tabakları,soda,meyve suyu vs ne ararsan varÖzenle seçilmiş..Evi temiz,düzenli..Keyifli sohbetimize başladık konu Rusya olunca bende çok konu var..Birbirimize ısındık,ısınma turlarına disko topu dönerken salonda başladık öpüşmeye..Sonra kendimizi yatakta bulduk..Birbirimizi keşfetmeye başladıkÖpüşmesi,sevişmesi teni harika..Oralı sulu,tahrikkar bulutların üzerine çıkarıyor..Göğüsler,dudaklar,kalçalar ve kadınlığı aklınızı başınızdan alıyor tabiri uygun olur sanırım..Kalçaların arasında serinlemek mükemmel iyi geldi..Marina ilişkide zevk alıyor ve sizede hissettiriyorBanyoya geçtiğimde Türk kahvesini cezvede elleriyle hazırlıyordu.Bu konuda da çok başarılı oturduk karşılıklı içerken sohbete koyulduk,fal kapattıkgüldük,eğlendik..Yine yatak faslına geçtiğimizde öpülmedik yerini bırakmadım,ten uyumumuz yerinde olacak ki..Ter içinde iliğimi,kemiğimi kuruttu,tüketti beniKarşılıklı müthiş bir haz ile değişik pozisyonlarda tükenerek doruğa ulaşmış olduk..Bacaklarım tutmuyorduBeni her yönü ile benden aldı..Samimiyeti,kişiliği,dürüstlüğü ile de iyi bir insan tanımış oldum..Sevgili Marina ağırlaman ve yaşattıkların için çok teşekkür ederimHerşey ve sen çok güzeldin