- 5 Haz 2019
- 398
- 757
Hayallerime en sonunda dün gece kavuştum. Bir yanımda Gamze bir yanımda Gizemle çok güzel bir geceydi. Aslında uzun zamandır aklımda olan bir plandı. Bunda cuma günü yapılan paylaşımlar da etkili oldu.iki güzel kadında göğüs paylaşımlarıyla aklıma düştüler. Haftasonu Gamze’ye bu konuyu açmamla birlikte Pazartesi akşamı için plan yaptık. Dün benim için zaman geçmedi aklımda hep iki güzel kadın vardı en sonunda saatler ilerledi ve Gamze’nin evinin yolunu tuttum. Merdivenleri çıkmamla kapı aralandı kapının arkasında bir afet Gamze bu kadın beni her seferinde kendine hayran bırakıyor salona geçtiğimizde diğer güzel Gizem bütün çekiciliğiyle karşımda duruyor .Allahtan kalp ,şeker,tansiyon gibi bir hastalığım yok. Gecenin bizim için başlamasıyla birlikte ben duşun yolunu tuttum.Duştan çıkmamla kapıda Gizemin kolumdan tutmasıyla dudaklar birleşti ve odaya doğru geçerken Gamze’de çoktan odada bekliyormuş.Gizem belimden havlu çekmesiyle beni yatağa itti ve bir anda Gamze’yle dudaklarımız birleşti tabi o anda Gizeminde birden orala başlamasıyla benim için hayat durdu hazır olunduğunda Gamze’nin doggy pozisyonuna geçmesiyle ilk raund başladı benim için o sırada Gizemle öpüşmek ayrı bir zevkti kendimi iki güzele bıraktım ve benim için efsaneydi bütün gece . Özellikle ikisininde doggye bayılması benim için daha zevkliydi. Bu güzel geceyi bana yaşattığınız için çok teşekkür ederim. Kafamdaki beklentinin çok üstünde oldu benim için. Kesinlikle böyle bir gece için sağlık raporu şart. Sabah hazırladınız kahvaltı içinde ayrıca teşekkür ediyorum
@Gamze @Gizem
@Gamze @Gizem
Moderatör tarafında düzenlendi: