Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Balatta bir afet

olgunbaydean

Normal Üye
26 Haz 2021
45
96
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar Forum,

@Eylül Kara ile whatsapp tan iletişime geçtim, amacım pazar günü görüşmekti. Sağolsun o kadar iyi iletişim kuruyor ki, yarını bekleyemedim ve bugünkü müsaitliğini sordum. Doğru zamanı bulup randevu aldım. Kendisine güzel ve anlayışlı iletişimi için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Ben araç ile gittim ve haftasonu olması nedeniyle balat sokaklarında biraz zorlandım ama şanslıydım ki park yeri buldum. Ancak tavsiyem yakın bir otoparka bırakıp yürümeniz veya en güzel taksi. Balat ı bilenler için zaten üstünde durulacak bir konu değil. Sonuçta her türlü ulaşılıyor. Ben bir sonraki görüşmemizde yakın bir otoparka bırakıp taksi yapacağım veya direk eminönüne toplu taşıma ile gidip taksi ile devam edeceğim. Ulaşım konusunu olabildiğince anlatmaya çalıştım. Ben söylediğim saate yetiştiğim göre büyük bir sorun yok.

Evi temiz derli toplu, benim en önem verdiğim birinci yer yatak ve o devm gibiydi, ikincisi de banyo, o da geniş ferah ve tertemizdi.

Ev ve ulaşımı geçtikten sonra asıl konulara gelelim. Malum bunlar önemli ama en önemli değil.

@Eylül Kara yı kapıda görünce biraz şaşırdım beklediğimden çıtırdı, yaşı 31 ancak görüntü 23-25 ayarında. Cıvıl cıvıl bir hatun. Ben ilk gördüğümde bayıldım.

Eve girdikten sonra biraz soluklandım vs. devamında duş vb. sonrasında yatak. Tam bir GFE yaşattı, yanında kendimi o kadar rahat ve huzurlu hissettim ki. Harika bir sevişmeydi. Tam olarak istediğim gibiydi ve içimde bir şey kalmadı. Mutlu bir şekilde sevişmeyi bitirdik. Devamında havlu+duş.

Yatak faslını çok uzatmayacağım kişiye göre değişir ancak %99 mutlu ayrılacaktır.

Kendisini çok yakın bir zamanda daha uzun bir süre için arayacağım. Zamanı ve güzel ağırlaması için teşekkür ederim.

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
665
914
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
234
274
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Biri daha Eylül'ün yanından mutlu ayrılmış:)
Paylaşım için teşekkürler

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,160
2,502
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

3445t243dfsdf Çevrimdışı
5 May 2021
393
455
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Merhabalar Forum,

@Eylül Kara ile whatsapp tan iletişime geçtim, amacım pazar günü görüşmekti. Sağolsun o kadar iyi iletişim kuruyor ki, yarını bekleyemedim ve bugünkü müsaitliğini sordum. Doğru zamanı bulup randevu aldım. Kendisine güzel ve anlayışlı iletişimi için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Ben araç ile gittim ve haftasonu olması nedeniyle balat sokaklarında biraz zorlandım ama şanslıydım ki park yeri buldum. Ancak tavsiyem yakın bir otoparka bırakıp yürümeniz veya en güzel taksi. Balat ı bilenler için zaten üstünde durulacak bir konu değil. Sonuçta her türlü ulaşılıyor. Ben bir sonraki görüşmemizde yakın bir otoparka bırakıp taksi yapacağım veya direk eminönüne toplu taşıma ile gidip taksi ile devam edeceğim. Ulaşım konusunu olabildiğince anlatmaya çalıştım. Ben söylediğim saate yetiştiğim göre büyük bir sorun yok.

Evi temiz derli toplu, benim en önem verdiğim birinci yer yatak ve o devm gibiydi, ikincisi de banyo, o da geniş ferah ve tertemizdi.

Ev ve ulaşımı geçtikten sonra asıl konulara gelelim. Malum bunlar önemli ama en önemli değil.

@Eylül Kara yı kapıda görünce biraz şaşırdım beklediğimden çıtırdı, yaşı 31 ancak görüntü 23-25 ayarında. Cıvıl cıvıl bir hatun. Ben ilk gördüğümde bayıldım.

Eve girdikten sonra biraz soluklandım vs. devamında duş vb. sonrasında yatak. Tam bir GFE yaşattı, yanında kendimi o kadar rahat ve huzurlu hissettim ki. Harika bir sevişmeydi. Tam olarak istediğim gibiydi ve içimde bir şey kalmadı. Mutlu bir şekilde sevişmeyi bitirdik. Devamında havlu+duş.

Yatak faslını çok uzatmayacağım kişiye göre değişir ancak %99 mutlu ayrılacaktır.

Kendisini çok yakın bir zamanda daha uzun bir süre için arayacağım. Zamanı ve güzel ağırlaması için teşekkür ederim.
Değerli vaktinden vakit ayırıp düşüncelerini yazdığın için çok teşekkür ederim. 🤗 Hızlı iletişim kurup yüzyüze gelmemizde senin de etkin var tabii ki. Enerjin güzeldi ve birlikteliğimize de yansıdı. Öpüyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle. 🧜‍♀️

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
808
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Eylül hanımın referanslarına bir tane daga eklenmiş, darısı başımıza diyelim 😎

3445t243dfsdf Çevrimdışı
5 May 2021
393
455
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Desenize Balat ta çorba içmekten daha güzel birşey var artık . 😄 Paylaşımınız için teşekkürler.

Mahallemde bir meyhane çıkışında hemen dibindeki meşhur çorbacıya geçmek benim için çok keyifli. 🤤

Sizi de beklerim bir gün. 🥂

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

234234324ewsd Çevrimdışı
7 Ocak 2021
119
339
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kalemine sağlık üstad. :alien:

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
815
558
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar Forum,

Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar