guve
Normal Üye
- 8 Eki 2024
- 4
- 14
- 66
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bahar hanımla ilk denememde tanışma fırsatı buldum, haftasonuna girmeden de aşk yuvasında beraber olduk. OMG o ne sevişmelerdi, ne dil temasları, ne el temasları, sekse dair herşeyin sınırsızca konuştuğu anlar, öyle anlatılmaz yaşanır. Benim hiç referansım yokken lütfetti ve kabul etti, artık benim referansım kendisi olacak. Hele bana bir de komşu ile MFF üçlemesi anlattı ki, ikisi inanılmaz full aktivitede, seni zevkten atmosfere uçurmaları söz konusu, ilk fırsattan da önce denemeliyim. Uzun sözün kısası kaydımdan beri buradaki ilk sıcak temasımı kurduğum bayan Bahar, gerçekten övülmeye değer, tek kelime abartı yok, üstelik çok temiz ve mekan harika, otopark vs hiç sorun değil, ikramlar muhteşem, içeride yaşadıklarınız unutamayacağınız cinsten, karşılıklı yalamalar, sevişmelerin, öpüşmelerin, yalamaların kalitesi, vallaha ben tekrarını iple çekiyorum, hele o anlattığı MFF senaryosunu, kendi bizzat yaşıyormuş, hiç aklımdan çıkaramıyorum. Sevgili Bahar, teşekkürler bebeğim, sen seksinle çok yaşa, sağlıkla kal, kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle heryerinden öperim