Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Baharla Yine Yeniden

EmreRR Çevrimdışı

EmreRR

Normal Üye
10 Şub 2021
26
65
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar forum ahalisi...
İlk görüşmenin ardından sabırsızlıkla tekrarını beklediğim 2. görüşmeyi nihayet gerçekleştirmiş bulunmaktayız.
Serin bir İstanbul sabahı yaza durdum ve onay alındıktan sonra yola koyuldum. Eve adım atar atmaz gerek ikramları gerek hoş sohbeti ilgisi sıcaklığı fazlasıyla sizi mutlu etmeye yetiyor. Yoğun sohbet ve ikramın ardından davetkar bakışlarla bir anda dudaklarımız buluşmaya başladı evet Bahar gerçekten öpüşme konusunda aşırı istekli ardından o efsane oralıyla akılları baştan almayıda ihmal etmiyor 😂 Uzun lafın kısası pozisyonlar pozisyonlar
Her şey için teşekkürler canım ilk de değil sonda olmayacak 😘😘
@BAHAR

324ewdsfdsf

İlk görüşmenin ardından sabırsızlıkla tekrarını beklediğim 2. görüşmeyi nihayet gerçekleştirmiş bulunmaktayız.
Serin bir İstanbul sabahı yaza durdum ve onay alındıktan sonra yola koyuldum. Eve adım atar atmaz gerek ikramları gerek hoş sohbeti ilgisi sıcaklığı fazlasıyla sizi mutlu etmeye yetiyor. Yoğun sohbet ve ikramın ardından davetkar bakışlarla bir anda dudaklarımız buluşmaya başladı evet Bahar gerçekten öpüşme konusunda aşırı istekli ardından o efsane oralıyla akılları baştan almayıda ihmal etmiyor 😂 Uzun lafın kısası pozisyonlar pozisyonlar
@BAHAR
Ben tşk ederim cnm seni tanımak ve seninle sevişmek güzeldı 🥰🥰

30 Haz 2020
355
350
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@BAHAR
Tebrikler iki tarafa da

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar