Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Baharla süper geçen dakikalar

Ragnarokk

Normal Üye
20 Nis 2021
11
30
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu forumu tesadüfen keşfettikten sonra en çok merak ettiğim kişilerden birisiydi kendisi ve hislerim beni yanıltmadı. Whatsapp üzerinden iletişime geçtiğimde hemen dönüş sağladı ve programımızı yaptık ufak bi rötar oldu ama olsun insanlık hali :) gerçekten merak ettiğim kadar vardı gerek karşılaması, hoş sohbeti ve performansıyla bana çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Ek olarak benim için çok kıymetli olan bir eşyamı orda unutmuşum ve bana dönüş yolunda hatırlattı sağolsun hemen geri dönüp aldım belki başkası olsa umursamazdı ama şu hareketi kaliteli biri olduğunu gösterdi çok teşekkür ederim her şey için baharcım😘😘😘

Sevgiler Uzun Adam❤️

Ylcn Çevrimdışı
30 Eyl 2020
148
186
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize saglık. Biz beyler randevularımızda bir şey unutmayı beceriyoruz benim düşüncem pembişler aklımızı başımızdan alıyor. Bahar hanımda size öğle yaptı sanırım. Sonraki hareket ise takdir edilecek bir davranış forum yazılarında dikkatimi çekti bu durum ile ilgili şikayetler okumadım. Bu yüzden forumun kıymetini bilelim. Bu güvenli ortamı her yerde bulamayız.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylsım icin tesekkürler. Bu unutma meselesi hepimizin basına bela😵

Gizem Çevrimdışı
10 Ara 2020
803
1,740
Paylaşım için teşekkür ederiz her iki tarafa da🥰🥰bu unutma meselesine de gelince bahar bu konuda çok hassas ben orda iken aynı şey olmuştu 😉

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,960
6,685
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
Bu forumu tesadüfen keşfettikten sonra en çok merak ettiğim kişilerden birisiydi kendisi ve hislerim beni yanıltmadı. Whatsapp üzerinden iletişime geçtiğimde hemen dönüş sağladı ve programımızı yaptık ufak bi rötar oldu ama olsun insanlık hali :) gerçekten merak ettiğim kadar vardı gerek karşılaması, hoş sohbeti ve performansıyla bana çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Ek olarak benim için çok kıymetli olan bir eşyamı orda unutmuşum ve bana dönüş yolunda hatırlattı sağolsun hemen geri dönüp aldım belki başkası olsa umursamazdı ama şu hareketi kaliteli biri olduğunu gösterdi çok teşekkür ederim her şey için baharcım😘😘😘

Sevgiler Uzun Adam❤
Sevişmenize saglık 🥰tercihini bahar dan yapmaktan memnun olmuşsun anlaşılan unutma meselesine de gelince bende de olmuştu kapıdan çıktıktam daha apartmandan inmeden haber vermişti başkası olsaydı umursamazdı ama bahar beni yanıltmıştı o yuzden her zaman bahar derim 🙏🏻

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Paylsım icin tesekkürler. Bu unutma meselesi hepimizin basına bela😵
Biz tşk ederiz cnm 🥰🥰🥰 unutma çok oluyor cnm onüne geçilmiyor bende halen uzun suredır gelem bir misafirimin saati duruyor halen daha gelip alcak 😂😂😂😂

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevişmenize saglık 🥰tercihini bahar dan yapmaktan memnun olmuşsun anlaşılan unutma meselesine de gelince bende de olmuştu kapıdan çıktıktam daha apartmandan inmeden haber vermişti başkası olsaydı umursamazdı ama bahar beni yanıltmıştı o yuzden her zaman bahar derim 🙏🏻
😀😀❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar