Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Baharla ilk tanışma

23 Kas 2015
27
7
Cinsiyetiniz nedir?
Bahar hanımla uzun süredir görüşmeyi düşünüyordum, fırsat bulamamıştım, kısmet bugüneymiş. Konum olarak bana çok yakındı, sağolsun anlık görüşme isteğimi geri çevirmedi. Misafirperverliği ve samimiyeti için teşekkür ediyorum öncelikle. Asıl mevzuya gelecek olursak öpüşmesi gerçekten dillere destan, sırf öpüşmek için bile görüşmeye gidilebilir diye düşünüyorum 😁 Umarım tekrar görüşme fırsatı buluruz, öpüşmek dileğiyle😘

30 Haz 2020
351
345
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bahar hanımla uzun süredir görüşmeyi düşünüyordum, fırsat bulamamıştım, kısmet bugüneymiş. Konum olarak bana çok yakındı, sağolsun anlık görüşme isteğimi geri çevirmedi. Misafirperverliği ve samimiyeti için teşekkür ediyorum öncelikle. Asıl mevzuya gelecek olursak öpüşmesi gerçekten dillere destan, sırf öpüşmek için bile görüşmeye gidilebilir diye düşünüyorum 😁 Umarım tekrar görüşme fırsatı buluruz, öpüşmek dileğiyle😘
Tebrikler iki tarafa da

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,712
1,448
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sadece öpüşmek için İstanbul beni bozar üstadım 😁😁referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

30 Eki 2021
51
35
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar