Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bahar'la ikinci görüşme

TSemihK

Normal Üye
2 Ağu 2021
21
38
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 hafta önce komşum Bahar'la ikinci görüşmemizi gerçekleştirdik.
Bir gün öncesinden yine hızlıca iletişime geçip, sözleştik ve saatinde evindeydim.
Artık ilk görüşmenin heyecanını (ki ilkinde de sıcak kanlılığıyla ve sohbetiyle pek hissettirmemişti) tamamen attık ve uzun zamandır tanışan iki arkadaş gibiydik.
İlk andan son ana kadar, sohbeti, muhabbeti ilgisi mükemmel ve keyifli zaman geçirdik.
Bu sefer kazanan 2-1 Bahar oldu :)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,647
7,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

324ewdsfdsf

Bir gün öncesinden yine hızlıca iletişime geçip, sözleştik ve saatinde evindeydim.
Artık ilk görüşmenin heyecanını (ki ilkinde de sıcak kanlılığıyla ve sohbetiyle pek hissettirmemişti) tamamen attık ve uzun zamandır tanışan iki arkadaş gibiydik.
İlk andan son ana kadar, sohbeti, muhabbeti ilgisi mükemmel ve keyifli zaman geçirdik.
Be tşk ederim cnm seninle olmak çok keyifli idi komşum 🥰🥰🥰🥰evet bu kez malesef ben kazandım🤪🤪🤪gecen ki görüşmemizde berabere kalmıştık artık bir sınrakilere bakcaz🥰🥰🥰bana yaşattıgın özel anlar içinde ayrıca teşekkür ederim 🥰tekrar sevişmek ve görüşmek üzere🌸🌸🥰🥰❤️

Partner Su Çevrimdışı
22 Ara 2021
36
131
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ikinizi de tebrik ederim Baharcığım 🤗🦋

30 Haz 2020
355
350
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler iki tarafa da

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar