- 25 Nis 2022
- 24
- 110
- 53
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bahar'ı anlatmak için kelimelerin yeteceğini düşünmüyorum, ne yazarsam yazayım mutlaka bir şeyleri unutmuş olacağım. O yüzden fazla uzatmadan Bahar'ın özünü aktarmaya çalışayım. İletişimi son derece kibar, naif, özverili ve sevecen. Hiç bir şekilde iletişim sorunu yaşanmyacak bir hanım. Evi Maltepe'de kolay bulunabilecek ve kesinlike park sorunu olmayan bir lokasyonda. Normalde bu evde yaşamıyor olmasına rağmen, evi gayet temiz, düzenli ve tertipli. İkramları ise yeterli ve lezzetli idi. Giymesini rica ettiğim kırmızı mini elbisesi ve kırmızı terlikleriyle, yüzünde kocaman bir gülümsemeyle, ama en önemlisi o muhteşem gülen gözleriyle karşladı beni. İçtiğimiz şaraptan değil ama, Bahar'ın gözlerine bakarken sarhoş olduğumu itiraf etmeliyim. O konuştu ben gözlerinde kayboldum. Sevişirken bile en çok gözlerine bakmaya çalıştım. Neyse fazla da uzatmayalım, uzun lafın kısası, Bahar ile birlikte çok keyifli ve şunu da yapsaydık demeyeceğim 3 saat geçirdim. Benim için, kendim için, taşıdığım bu can için zevkle yaşadığım muhteşem 3 saat. Buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendisine. Bahar, iyi ki varsın...