- 6 Kas 2022
- 20
- 42
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Baharla 2 defa randevulaştık ancak 1.sinde kendi rahatsızlığından dolayı 2.sinde de benden kaynaklı görüşemedik.Bugun bakalım Bahara bir yazayım dedim sağolsun bana hemen döndü ve bugun akşam 2 saatlik randevuyu kaptım.Görüşme anı geldi ve ben baharın otopark sorunu olmayan rahat bir sokakta olan evinin önüne geldim.Çıktım yukarı ve istediğim vücut çorabı ile beni karşılamış ve bir vücut çorabı bir kadına bu kadar yakışır vücudunu bu kadar diri gösterir.İkramları için ayrıca teşekkür ederim.Evi tertemiz mis gibi ve çok düzenli.Bahara gelelim vücudu çok diri yüz güzelliği desen görmelisiniz mutlaka gitmelisiniz.Loş ışıklı odasına geçtik 1.seans için dudaklarını ve dilini o kadar güzel kullanıyırki öpüşürken sizin öpmenize gerek bile kalmıyor.Oral desen muhteşem.Yatağa gelecek olursak ilk seansı bacak omza pozisyonunda tamamladık ve ardından 2.seansıda yüz üstü aradan pozisyonuyla tamamladık ve çıktım.Bahara bir daha gidermiyim kesinlikle evet Baharcım her şey için teşekkür ederim en kısa sürede tekrar ziyaretine geleceğim