Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Baharın Gelişi Baharla Daha Bir Ayrı Güzel

merco627 Çevrimdışı
6 Kas 2022
20
42
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Baharla 2 defa randevulaştık ancak 1.sinde kendi rahatsızlığından dolayı 2.sinde de benden kaynaklı görüşemedik.Bugun bakalım Bahara bir yazayım dedim sağolsun bana hemen döndü ve bugun akşam 2 saatlik randevuyu kaptım.Görüşme anı geldi ve ben baharın otopark sorunu olmayan rahat bir sokakta olan evinin önüne geldim.Çıktım yukarı ve istediğim vücut çorabı ile beni karşılamış ve bir vücut çorabı bir kadına bu kadar yakışır vücudunu bu kadar diri gösterir.İkramları için ayrıca teşekkür ederim.Evi tertemiz mis gibi ve çok düzenli.Bahara gelelim vücudu çok diri yüz güzelliği desen görmelisiniz mutlaka gitmelisiniz.Loş ışıklı odasına geçtik 1.seans için dudaklarını ve dilini o kadar güzel kullanıyırki öpüşürken sizin öpmenize gerek bile kalmıyor.Oral desen muhteşem.Yatağa gelecek olursak ilk seansı bacak omza pozisyonunda tamamladık ve ardından 2.seansıda yüz üstü aradan pozisyonuyla tamamladık ve çıktım.Bahara bir daha gidermiyim kesinlikle evet Baharcım her şey için teşekkür ederim en kısa sürede tekrar ziyaretine geleceğim🥰

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,441
1,185
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Baharla 2 defa randevulaştık ancak 1.sinde kendi rahatsızlığından dolayı 2.sinde de benden kaynaklı görüşemedik.Bugun bakalım Bahara bir yazayım dedim sağolsun bana hemen döndü ve bugun akşam 2 saatlik randevuyu kaptım.Görüşme anı geldi ve ben baharın otopark sorunu olmayan rahat bir sokakta olan evinin önüne geldim.Çıktım yukarı ve istediğim vücut çorabı ile beni karşılamış ve bir vücut çorabı bir kadına bu kadar yakışır vücudunu bu kadar diri gösterir.İkramları için ayrıca teşekkür ederim.Evi tertemiz mis gibi ve çok düzenli.Bahara gelelim vücudu çok diri yüz güzelliği desen görmelisiniz mutlaka gitmelisiniz.Loş ışıklı odasına geçtik 1.seans için dudaklarını ve dilini o kadar güzel kullanıyırki öpüşürken sizin öpmenize gerek bile kalmıyor.Oral desen muhteşem.Yatağa gelecek olursak ilk seansı bacak omza pozisyonunda tamamladık ve ardından 2.seansıda yüz üstü aradan pozisyonuyla tamamladık ve çıktım.Bahara bir daha gidermiyim kesinlikle evet Baharcım her şey için teşekkür ederim en kısa sürede tekrar ziyaretine geleceğim🥰
Güzel referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

30 Haz 2020
246
260
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler bahar efsanedir

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar