- 4 Eki 2021
- 137
- 176
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sağ ol hayatım çok teşekkür ederim çok sağol hep beraber inşDogum günün kutlu olsun güzellik sevdiklerinle nice mutlu senelere güzel kadın afeti devranEkli dosyayı görüntüle 73908
Tşk ederimNice sağlıklı güzel senelerin olsun.
Mutlu yıllar canım benimDogum günün kutlu olsun güzellik sevdiklerinle nice mutlu senelere güzel kadın afeti devranEkli dosyayı görüntüle 73908
Saol hayatım tşk ederim hep beraber inşMutlu yıllar canım benim
Nice mutlu yıllara Bahar HanımDogum günün kutlu olsun güzellik sevdiklerinle nice mutlu senelere güzel kadın afeti devranEkli dosyayı görüntüle 73908
Saol cnm benim tşk ederimNice mutlu senelere. Tüm güzellikler seninle olsun
Tşk ederimmutlu yıllar sana
Tşk ederimnice mutlu senelere Bahar Hanımm
Tşk ederimDogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce ..
Tşk ederim hep beraber inşNice sağlıklı bol sevişmeli uzun ve güzel yıllarınız olsun @BAHAR hnm.
Saol cnm benim hep beraber inşMutlu ve sağlıklı yıllar canım
Tşk ederim hayatımSağlıklı,mutlu,huzurlu yaşların olsun
Saol hayatım tşk ederimSevdiklerinle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu yeni bir yaş diliyorum...
Tşk ederim cnm.Sevgili @BAHAR Hanım, sizden bir tane daha yok bu dünyada, mutlu nice yılara...
Saol cnm benim çok teşekkür ederim hep beraber inş sende iyiki varsın❤❤❤❤Güzel kadın nice mutlu sağlıklı yıllara iyiki varsın @BAHAR
Tşk ederimNice yıllara
Ay canımsın ya çok saol çok tşk ederim Bende iyiki seni tanımışım hep beraber inşİyiki doğdun iyiki bizimlesin ay parçası. Nice mutlu yıllara ❤❤
Saol cnm tşk ederimMutlu yıllar canım, nice güzel yaşlara
Tşk ederimDoğum günün kutlu olsun , nice mutlu güzel günler dilerim ..
Tşk komşumMutlu seneler bahar hanım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!