havaifisek34
Normal Üye
- 22 Tem 2020
- 30
- 75
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Endişe etmeyin, Bahar’a atacağım mesajı yanlışlıkla referanslarına yazmadım : ) Kendisi ile bir kaç gün önce otel görüşmesi yaptım. Kahve sevdiği için ikrâm ettiğim lokumlara ya da diyette olduğu için seçilmiş hafif atıştırmalıklara, hepsine ilgisi çok zayıftı. İkramlara değil yaşamak istediklerinizi yaşatmaya ilgisi yüksek Beni mest etti. Otele gelirken seçtiği günlük kıyafet konusunda bile notum çok yüksek. Kendisine en çok yakıştırdığım iç çamaşırları ve ayakkabıları da eksiksiz getirip özenle giydi. Muhteşem öpüşmesi ve doyulacak gibi olmayan vücudu ile eşsiz bir deneyim yaşattı. ‘Baştan aşağı kadın’ gibi ‘tepeden tırnağa çekicilik’ gibi ‘femme fetale’ gibi tanımlar Bahar gibi kadınlar sayesinde girmiş hayatımıza. Doğal, olgun, güzel bir kadınla eğlenceli, haz dolu bir tanışma yaşattığın için çok ama çok teşekkür ederim @BAHAR
Üzerimdeki etkisini görüşmemizin bitmesinin üstünden yarım saat geçmeden attığım mesaj özetliyor: Bahar müsait misin acaba?
Üzerimdeki etkisini görüşmemizin bitmesinin üstünden yarım saat geçmeden attığım mesaj özetliyor: Bahar müsait misin acaba?