@BAHAR ile geçen gün harika bir sexting deneyimim oldu. Daha öncede evinde görüşme yapmıştım. Öncelikle evindeki görüşmeye gelecek olursam. Gerçekten çok harika bir görüşme oldu. Bahar çok tatlı bir bayan insanı kalpten götürür o kadar güzel bir bayan. İnsanı kırmamak için elinden gelini yapıyor. Onu yapmam şunu yapmam gibi hiçbir kaprisi yok. İzzet ikram sınırsız. Yatakta ise anlatılmaz yaşanır diyorum. Gelelim sexting olayına. Ben bunu ilk kez yaptım oda @BAHAR ile oldu. İnsanın libidosunu bir anda yükseltiyor. Sanki kalbim duracak gibi oldu. Yazdıklarından gönderdikleri fotoğraflardan sonra yerimde zor durdum Baharın yanına gitmemek için. Ama ne yazık ki aramızda kilometreler var. Eğer fırsat olsaydı kesin hemen koşarak Baharın yanına gitmiştim. Hele en son sextingin sonunda gönderdiği videolar vardı onları izleyen kesin kalpten gider. Tabi ki bu deneyimleri yaşamak lazım kelimeler sözler yetersiz kalır @BAHAR ı anlatmaya. Önümüzdeki günler için Baharla yapılabilecek en uzun görüşmeyi yapmayı planlıyorum. Hem yaptıkların için hemde yapacakların için çok teşekkür ederim.