EBRUSCRT
Normal Üye
- 29 Haz 2017
- 3,654
- 8,816
- Cinsiyetiniz nedir?
- Biseksüel Bayan
Geçenler de forumdan Bi üyemiz Ebru akşam görüşelim ama kafamıza uygun biri olsun duo olsun diyince hatun araştırmasına girdim Yanımdaki partnerim sagolsun aklıma getirdi Ebru sen niye @BAHAR I davet etmiyorsun kaç defa görüştüm seninde bildiğin biri demesiyle partnerime @BAHAR İn profilini gönderdim ve @BAHAR benim için oke dedi @BAHAR I bende tanımak istiyorum ama arada köprü olunca Bi ihtimal diyerek aradım Ebru dedi sen zaten geçenler de kuslu site de canlı yayında "Sen benim yatağımı Bi gör" demiştin musaitim akşam sendeyim dedi sagolsun
21.00 de konum da olucaktik böyle sozlesmistk bende disaridaydim forumdan @ARYA İle duodan cikmistim onun için ayrı referans im olucak)Sokağa girdim bi kadın beni kesiyo ben onu kesiyorum Ebru dedi dedim baharrrr
Bol muhabbetli, keyifli 3 saat geçirdik, yatakta gayet güzel sınırsız zaten hatun (Missler gibi kokuyo), her şekli alabiliyo, benimle ilk kez duo yapmasına rağmen bidahaki duo da yatak odasında duvara yaslanıp, ayakta sevişerek başlayabilirim bence @BAHAR
Bu arada bukadar zayıflamak yeterli durdur artık baby tekrar teşekkür ederim hersey için kendine güzel bak en kısa zamanda devami gelmeli
Terliklerin bıraktığın yerde
21.00 de konum da olucaktik böyle sozlesmistk bende disaridaydim forumdan @ARYA İle duodan cikmistim onun için ayrı referans im olucak)Sokağa girdim bi kadın beni kesiyo ben onu kesiyorum Ebru dedi dedim baharrrr
Bol muhabbetli, keyifli 3 saat geçirdik, yatakta gayet güzel sınırsız zaten hatun (Missler gibi kokuyo), her şekli alabiliyo, benimle ilk kez duo yapmasına rağmen bidahaki duo da yatak odasında duvara yaslanıp, ayakta sevişerek başlayabilirim bence @BAHAR
Bu arada bukadar zayıflamak yeterli durdur artık baby tekrar teşekkür ederim hersey için kendine güzel bak en kısa zamanda devami gelmeli
Terliklerin bıraktığın yerde