- 11 Eki 2020
- 373
- 421
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bahar hanımla bir hafta öncesinden wp üzerinden iletişime geçtim ve görüşme planladık. Konum olarak Maltepe’nin merkezinde oturuyor,ulaşım problemi yok, Marmaray istasyona yürüme mesafesinde Park olarak bina çevresinde var rahatlıkla bulabilirsiniz.. Kapı açıldığında güzel ve özenle hazırlanmıştı,Kendisiyle ilk görüşmem olmasına rağmen Sıcak bir tebessüm ile karşılaştım. Elimde ki ikramlıkları verip biraz sohbet ettik kaynaşma oldu sonra müsade isteyip banyoya geçtim. 🛋banyodan sonra özel odasına geçtik 🏚heyacanlı dakikalara başladık.Kendisi öpüşmede çok başarılı dilini harika kullanıyove kendisi harika bir oral Uzmanı, oraldan sonra ilk seans finalini gerçekleştirdik. Tekrar Temizlik için banyoya geçtim. Banyoda sizin için özel temiz havlu vs imkan mevcut.. salonda sohbetimize devam ettik sohbeti çok güzel ve 2 Seans için tekrar odanın yolunu tuttuk sevişmeye başladık sonra orala devam bu kez oralı uzun tuttuk… pozisyon olarak onun da benimde en sevdiğimiz Dogy pozisyonunda finali yaptıkbaharı tanığım için çok mutlu oldum kendisine çok teşekkür ederim iyiki varsın kendine çok iyi bak güzellik