Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bahar Hanımla İkinci Görüşmem

Atom Karınca Çevrimdışı

Atom Karınca

Normal Üye
24 Ağu 2020
54
102
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda referans yazma işlerini yeni yeni öğrendiğim için ilk görüşmemizi de yazamamıştım.Gecikme için kendisinden özür dileyerek başlamak istiyorum.İş çıkışı yine gündüzden yazarak aldığım randevu ile görüşmeye gittim.Evi gayet merkezi ve iyi bir konumda.Yaklaştığımda ise birşeyler almak için sorduğumda ise diyette olduğunda sadece kahve alabildim.Bahar hanımın vücut hatlarında inanılmaz bir değişim olduğunu gördüm.Gerçekten büyük azimle programı uygulamasıda takdirlik bir durum.Her zamanki gibi hoş sohbeti ile muhabbetimizi ettik.Mükemmel bir öpüşme ve sevişme ile başladık.Doggy stili ile devam ettik.Sakso işinde gerçekten Bahar hanım çok başarılı.Zamanım kısıtlı olduğundan cim işini denemek için artık bir dahaki sefere izinli bir günümde ziyaret edeceğim.Herşey için çok teşekkürler güzel kadın.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

324ewdsfdsf

Forumda referans yazma işlerini yeni yeni öğrendiğim için ilk görüşmemizi de yazamamıştım.Gecikme için kendisinden özür dileyerek başlamak istiyorum.İş çıkışı yine gündüzden yazarak aldığım randevu ile görüşmeye gittim.Evi gayet merkezi ve iyi bir konumda.Yaklaştığımda ise birşeyler almak için sorduğumda ise diyette olduğunda sadece kahve alabildim.Bahar hanımın vücut hatlarında inanılmaz bir değişim olduğunu gördüm.Gerçekten büyük azimle programı uygulamasıda takdirlik bir durum.Her zamanki gibi hoş sohbeti ile muhabbetimizi ettik.Mükemmel bir öpüşme ve sevişme ile başladık.Doggy stili ile devam ettik.Sakso işinde gerçekten Bahar hanım çok başarılı.Zamanım kısıtlı olduğundan cim işini denemek için artık bir dahaki sefere izinli bir günümde ziyaret edeceğim.Herşey için çok teşekkürler güzel kadın.
Ben teşekkür ederim paylaşımım için cnm seni tanıdıgıma çok memnun oldum bu arada çok kibar ve ince düşüncelisin evin oraya kadar gelip kahve istedigimde usanmadan o kadar yol gidip ve kahve sırasına girip kahveyı aldıgın için ayreten teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰 tekrar görüşmek ve sevişmek üzere sevgiler🥰🥰🥰

Gizem Çevrimdışı
10 Ara 2020
803
1,740
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevişmenize saglık paylaşım için teşekkür ederiz🤩😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar