Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bahar Hanım :)

serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
120
438
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar.

Bugün sevgili Bahar hanıma konuk olma şansım oldu. Evi merkezi bir yerde bulmak kolay. Otopark sorunu yok yakın yerlerde, ara sokaklarda park edilecek yer bulunabiliyor. Toplu taşımayla veya taksiyle de ulaşımı rahat. Binayı kolayca buldum, giriş çıkışta hiç sorun yok.

Ev gayet temizdi, güzel ikramlar hazırlamıştı bana sağolsun. Bol bol çay da servis etmeyi ihmal etmedi. Sohbeti, muhabbeti, ilgi alakası gayet iyiydi.

Bahar hanıma gelince güzel bir diyet yapmış kilo vermiş, tebrik ederim gerçekten. Kendisi çok canayakın bir insan sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi hissettim. Yeri geldiğinde kahkahalı, yeri geldiğinde dertleştiğimiz samimi bir görüşme oldu.

Yatak kısmına gelince detay vermeyi pek sevmiyorum. Ama Bahar hanımın kendine has bir tarzı var. Farklı, bir o kadar da güzel bir deneyim oldu benim için. Şimdiden tadı damağımda kaldı.

Baharcım seni tanıdığıma çok memnun oldum. Tekrar görüşmek için cana atıyorum. Benim hassas noktam olan kahveden sonraki favorim kestane şekeri için de ayrıca teşekkür ederim asla unutmayacağım :D

324ewdsfdsf

Merhabalar.

Bugün sevgili Bahar hanıma konuk olma şansım oldu. Evi merkezi bir yerde bulmak kolay. Otopark sorunu yok yakın yerlerde, ara sokaklarda park edilecek yer bulunabiliyor. Toplu taşımayla veya taksiyle de ulaşımı rahat. Binayı kolayca buldum, giriş çıkışta hiç sorun yok.

Ev gayet temizdi, güzel ikramlar hazırlamıştı bana sağolsun. Bol bol çay da servis etmeyi ihmal etmedi. Sohbeti, muhabbeti, ilgi alakası gayet iyiydi.

Bahar hanıma gelince güzel bir diyet yapmış kilo vermiş, tebrik ederim gerçekten. Kendisi çok canayakın bir insan sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi hissettim. Yeri geldiğinde kahkahalı, yeri geldiğinde dertleştiğimiz samimi bir görüşme oldu.

Yatak kısmına gelince detay vermeyi pek sevmiyorum. Ama Bahar hanımın kendine has bir tarzı var. Farklı, bir o kadar da güzel bir deneyim oldu benim için. Şimdiden tadı damağımda kaldı.

Baharcım seni tanıdığıma çok memnun oldum. Tekrar görüşmek için cana atıyorum. Benim hassas noktam olan kahveden sonraki favorim kestane şekeri için de ayrıca teşekkür ederim asla unutmayacağım :D
Ben tşk ederim hayatım seni tanımak güzeldi gerek sohbetın muhabbetinle gerek geçirdigimiz ozel anlar hepsi güzeldi çok keyifli dolu dolu 3 saat geçirdim 🥰🥰🥰🥰tekrar görüşmek ve sevişmek üzerehayatım🥰🥰🥰❤️🔥

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,688
1,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar.

Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık olsun 🙂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar