Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bahar Hanım ile ilk Görüşme

Byynoss

Normal Üye
20 Mar 2021
29
73
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,
Bu forum uzerinden ilk gorusmemi Bahar Hanim ile gerceklestirdim. Uzun yıllardır yabanci ajanslarla (yesilotel bilen bilir) gorusme ayarliyordum, malumunuz doviz sebepli yeni arayislara girdim ve bu forumu kesfettim.
Gelelim Bahar Hanima, referanssiz olmama rağmen bebi kabul etti. Hos sohbet tatli ve hanimhanimcik bir kadin. Tum surecte inanilmaz ilgiliydi. Kapsissiz ve deneyim arayanlara tavsiye ediyorum.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,514
2,683
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,
Bu forum uzerinden ilk gorusmemi Bahar Hanim ile gerceklestirdim. Uzun yıllardır yabanci ajanslarla (yesilotel bilen bilir) gorusme ayarliyordum, malumunuz doviz sebepli yeni arayislara girdim ve bu forumu kesfettim.
Gelelim Bahar Hanima, referanssiz olmama rağmen bebi kabul etti. Hos sohbet tatli ve hanimhanimcik bir kadin. Tum surecte inanilmaz ilgiliydi. Kapsissiz ve deneyim arayanlara tavsiye ediyorum.
Paylaşım için teşekkürler.... En doğru adrese gelmişsiniz.... Forum Zamparalar tek adresimiz..... (y) Bahar hanım forumun sevilen çiçeklerinden bir tanesidir..... (y) Her türlü şanslısınız.... (y) 🧿

324ewdsfdsf

Merhaba,
Ben tşk ederim 🥰🥰🔥 bana yasattıgın özel anlar için 🥰🔥🔥

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar