- 14 Eyl 2019
- 156
- 188
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu gün Bahar Hanımla bir saatlik görüşmek gerçekleştirdim. Bir süredir foruma işlerimin yoğunluğundan dolayı giremiyordum. Ofise yakın bir konumda olduğu için akşamüstü kendisine yazdım forumda anlık randevu almak oldukça zordur bende umutsuzdum yazarken hemen cevap geldi ve bir saat sonra uygun olduğunu söyledi gerçekten inanamadım kendisine özellikle buradan çok teşekkür ediyorum misafir olarak beni kabul ettiği için. Evi çok merkezi ve kolay bir yerde kapıda Hürrem karşıladı beni önce onunla tanışmış olduk. Güzel kırmızı bir elbise giymişti. Bahar Hanım oldukça zayıflamış bence çok güzel olmuş güler yüzlü hoş sohbet neşeli tek üzüldüğüm konu zamanım olmadığı için yanında sadece bir saat kalabildim. Özel anlarla ilgili fazla ayrıntı vermek hoşuma gitmiyor ama kısaca bahsetmek gerekirse çok güzel öpüştüğünü özellikle belirtmek isterim. Kendisi sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor fiziği çok güzel oral seksi etkileyici kendisine her şey teşekkür ediyorum en kısa zamanda daha uzun bir görüşme yapacağım kendine iyi bak Bahar sevgilerimle.