Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bahar hanım efsanesi devam ediyor( Geç gelen referans)

Başkan34

Normal Üye
4 May 2023
4
23
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir cumartesi günü işimin ne zaman biteceği belli değildi Üsküdar tarafında işim bitince hemen @BAHAR ıma yazıp müsait olup olmadığını sordum yarın tatile gideceğini eğer istersen 1 saat sonra hazır olabilirim dedi hemen kabul edip Maltepe doğru yola çıktım
Ulaşım yönünde çok merkezi bir yerde evi çok temiz binaya giriş çıkışta hiç bir sorun ile karşılaşmadım
@BAHAR ım karşılaması güler yüzlülüğü ikramları zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum onun yanında
Geçirdiğimiz 2 saatlik zaman harikaydı @BAHAR anlatılmaz yaşanır sevgilerle…
😘
😘
❤️

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
511
604
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
güzel reeferans için teşekkürler.

324ewdsfdsf

Bir cumartesi günü işimin ne zaman biteceği belli değildi Üsküdar tarafında işim bitince hemen @BAHAR ıma yazıp müsait olup olmadığını sordum yarın tatile gideceğini eğer istersen 1 saat sonra hazır olabilirim dedi hemen kabul edip Maltepe doğru yola çıktım
Ulaşım yönünde çok merkezi bir yerde evi çok temiz binaya giriş çıkışta hiç bir sorun ile karşılaşmadım
@BAHAR ım karşılaması güler yüzlülüğü ikramları zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum onun yanında
😘
😘
❤️
Ben tşk ederim öncelikle bu paylaşımın için bu arada sende hoşgeldin aramıza bu senınle ikinci görüşmemiz ikiside birbirinden keyifili idi evet tatil öncesi son görüşmemdi sana hayır demek mümküm mü tekrar görüşmek ve sevişmek üzere🥰🥰🥰

Başkan34

Normal Üye
4 May 2023
4
23
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben tşk ederim öncelikle bu paylaşımın için bu arada sende hoşgeldin aramıza bu senınle ikinci görüşmemiz ikiside birbirinden keyifili idi evet tatil öncesi son görüşmemdi sana hayır demek mümküm mü tekrar görüşmek ve sevişmek üzere🥰🥰🥰
En kısa zamanda yanındayım dudakların tadını unutmak mümkün mi 😘😘😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,647
7,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,749
1,480
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
😘
😘
❤️
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

30 Haz 2020
355
350
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
😘
😘
❤️
Tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar