Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bahar geldi ( resimli )

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
195
629
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu sabah uyandığımda baktım ki @BAHAR yetmezliği çekiyorum, hemen sarıldım telefona, doktorum en az iki doz @BAHAR almalısın dedi, aldım randevumu, bana Himalayalar kadar dik gelen merdivenleri tırmanıp açık kapıdan daldım içeri, eczacı @BAHAR hanım beyaz askılı body, kısacık kot şort, beyaz yüksek topuklu çizmeleri ile tansiyonunu ölçüp, sertleşen yerler için özel bir uygulama tavsiye etti, uygulamayı bilmediğim için, yandaki müdahale odasına aldı, önce tedavi ters tepti, @BAHAR hanım, benim bazı yerlerin daha da sertleşiyor dedim, birazdan düzelecek, tedavinin etki süresi var dedi, sahiden de bir süre sonra, çok sert olan yerlerim yumuşadı, ama ne yumuşamak, bildiğin pamuk gibi oldu, pansuman sonrası tedavi komplikasyonlarından bahsederken, tekrar bir şertleşme oldu, eczacı @BAHAR hanım, acilen ikinci dozu yapmalıyız dedi, kendisinin çok değişik tedavi yöntemleri var, işin güzel yanı da tedaviyi hem yatakta hemde çıplak şekilde yapıyor 😋😋😋, bu sefer daha da etkili yöntemler kullandı, mesela dili ile uyguladığı teknik çok etkili, birde vücudunun alt bölgesi ile yaptığı bir uygulama var, o da çok etkili, yani anlayacağınız kendisi etkin ve yetkin bir sağlık uzmanı, nerenizde ağrı, acı, sertleşme varsa şıp diye halleder, kuş gibi olursunuz, elleri ve dili resmen şifa kaynağı, ara ara tedavinin devamı için ziyaretleri sürdüreceğim 🙏👍😋IMG-20220428-WA0004.jpg

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,437
2,003
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisini çok yakın tanıyan biri olarak,size hak vermemek söz konusu bile değildir..
Keyifli ve resimli paylaşım için teşekkürler..

30 Haz 2020
355
350
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu sabah uyandığımda baktım ki @BAHAR yetmezliği çekiyorum, hemen sarıldım telefona, doktorum en az iki doz @BAHAR almalısın dedi, aldım randevumu, bana Himalayalar kadar dik gelen merdivenleri tırmanıp açık kapıdan daldım içeri, eczacı @BAHAR hanım beyaz askılı body, kısacık kot şort, beyaz yüksek topuklu çizmeleri ile tansiyonunu ölçüp, sertleşen yerler için özel bir uygulama tavsiye etti, uygulamayı bilmediğim için, yandaki müdahale odasına aldı, önce tedavi ters tepti, @BAHAR hanım, benim bazı yerlerin daha da sertleşiyor dedim, birazdan düzelecek, tedavinin etki süresi var dedi, sahiden de bir süre sonra, çok sert olan yerlerim yumuşadı, ama ne yumuşamak, bildiğin pamuk gibi oldu, pansuman sonrası tedavi komplikasyonlarından bahsederken, tekrar bir şertleşme oldu, eczacı @BAHAR hanım, acilen ikinci dozu yapmalıyız dedi, kendisinin çok değişik tedavi yöntemleri var, işin güzel yanı da tedaviyi hem yatakta hemde çıplak şekilde yapıyor 😋😋😋, bu sefer daha da etkili yöntemler kullandı, mesela dili ile uyguladığı teknik çok etkili, birde vücudunun alt bölgesi ile yaptığı bir uygulama var, o da çok etkili, yani anlayacağınız kendisi etkin ve yetkin bir sağlık uzmanı, nerenizde ağrı, acı, sertleşme varsa şıp diye halleder, kuş gibi olursunuz, elleri ve dili resmen şifa kaynağı, ara ara tedavinin devamı için ziyaretleri sürdüreceğim 🙏👍😋Ekli dosyayı görüntüle 82502
Tebrikler ikinize de

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,835
4,411
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu sabah uyandığımda baktım ki @BAHAR yetmezliği çekiyorum, hemen sarıldım telefona, doktorum en az iki doz @BAHAR almalısın dedi, aldım randevumu, bana Himalayalar kadar dik gelen merdivenleri tırmanıp açık kapıdan daldım içeri, eczacı @BAHAR hanım beyaz askılı body, kısacık kot şort, beyaz yüksek topuklu çizmeleri ile tansiyonunu ölçüp, sertleşen yerler için özel bir uygulama tavsiye etti, uygulamayı bilmediğim için, yandaki müdahale odasına aldı, önce tedavi ters tepti, @BAHAR hanım, benim bazı yerlerin daha da sertleşiyor dedim, birazdan düzelecek, tedavinin etki süresi var dedi, sahiden de bir süre sonra, çok sert olan yerlerim yumuşadı, ama ne yumuşamak, bildiğin pamuk gibi oldu, pansuman sonrası tedavi komplikasyonlarından bahsederken, tekrar bir şertleşme oldu, eczacı @BAHAR hanım, acilen ikinci dozu yapmalıyız dedi, kendisinin çok değişik tedavi yöntemleri var, işin güzel yanı da tedaviyi hem yatakta hemde çıplak şekilde yapıyor 😋😋😋, bu sefer daha da etkili yöntemler kullandı, mesela dili ile uyguladığı teknik çok etkili, birde vücudunun alt bölgesi ile yaptığı bir uygulama var, o da çok etkili, yani anlayacağınız kendisi etkin ve yetkin bir sağlık uzmanı, nerenizde ağrı, acı, sertleşme varsa şıp diye halleder, kuş gibi olursunuz, elleri ve dili resmen şifa kaynağı, ara ara tedavinin devamı için ziyaretleri sürdüreceğim 🙏👍😋Ekli dosyayı görüntüle 82502
paylaşim icin teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,295
10,237
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel benzetmelerle dolu paylaşım ve harika fotoğraf için teşekkürler... (y)👏

30 Ara 2015
126
89
Cinsiyetiniz nedir?
super paylasım olmus tebrikler.. tedavi icin sıraya gireceklerden dolayı yogunluk yasanacak gibi :giggle:

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,749
1,480
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sağlık önemli tabi

324ewdsfdsf

Bu güzel referans için öncelikle çok teşekkür ederim 🙏🏻 Seni mutlu edebilmek, tedavini tam anlamıyla istediğin şekilde tamamlayabilmek benim içinde çok keyifli ve güzeldi🥰 ihtiyacın olduğu zamanlarda ben her zaman burdayım. Gerekli yardım ve hizmete hazırım 👅 ayrıca resim paylaşımın içinde teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 🥰😘

cicero Çevrimdışı
12 Tem 2015
10
2
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkür ederim emeğinize sağlık.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar