- 17 Eyl 2021
- 195
- 629
- 54
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu sabah uyandığımda baktım ki @BAHAR yetmezliği çekiyorum, hemen sarıldım telefona, doktorum en az iki doz @BAHAR almalısın dedi, aldım randevumu, bana Himalayalar kadar dik gelen merdivenleri tırmanıp açık kapıdan daldım içeri, eczacı @BAHAR hanım beyaz askılı body, kısacık kot şort, beyaz yüksek topuklu çizmeleri ile tansiyonunu ölçüp, sertleşen yerler için özel bir uygulama tavsiye etti, uygulamayı bilmediğim için, yandaki müdahale odasına aldı, önce tedavi ters tepti, @BAHAR hanım, benim bazı yerlerin daha da sertleşiyor dedim, birazdan düzelecek, tedavinin etki süresi var dedi, sahiden de bir süre sonra, çok sert olan yerlerim yumuşadı, ama ne yumuşamak, bildiğin pamuk gibi oldu, pansuman sonrası tedavi komplikasyonlarından bahsederken, tekrar bir şertleşme oldu, eczacı @BAHAR hanım, acilen ikinci dozu yapmalıyız dedi, kendisinin çok değişik tedavi yöntemleri var, işin güzel yanı da tedaviyi hem yatakta hemde çıplak şekilde yapıyor , bu sefer daha da etkili yöntemler kullandı, mesela dili ile uyguladığı teknik çok etkili, birde vücudunun alt bölgesi ile yaptığı bir uygulama var, o da çok etkili, yani anlayacağınız kendisi etkin ve yetkin bir sağlık uzmanı, nerenizde ağrı, acı, sertleşme varsa şıp diye halleder, kuş gibi olursunuz, elleri ve dili resmen şifa kaynağı, ara ara tedavinin devamı için ziyaretleri sürdüreceğim